Ændring af vilkårene for betalingskonti

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Resumé

TidsskriftErhvervsjuridisk Tidsskrift
Udgave nummer1
Sider (fra-til)45-51
Antal sider7
ISSN1901-3612
StatusUdgivet - 2010

Emneord

• betalingskonti
  • betalingstjenesteloven
  • vilkårsændringer
  • negativ aftalebinding

@article{ada24fb0fea811deaefb000ea68e967b,
title = "{\AE}ndring af vilk{\aa}rene for betalingskonti",
abstract = "Ikrafttr{\ae}delsen af betalingstjenesteloven har n{\o}dvendiggjort en r{\ae}kke {\ae}ndringer i pengeinstitutternes kundeaftaler. I artiklen g{\o}res der nogle overvejelser over den m{\aa}de, hvorp{\aa} disse {\ae}ndringer er blevet vedtaget. Der p{\aa}peges i den forbindelse nogle mindre hensigtsm{\ae}ssige forhold i relation til den fremgangsm{\aa}de med negativ aftalebinding, som er anvendt i forbindelse med {\ae}ndringernes gennemf{\o}relse.",
keywords = "betalingskonti, betalingstjenesteloven, vilk{\aa}rs{\ae}ndringer, negativ aftalebinding",
author = "Jensen, {Camilla H{\o}rby}",
year = "2010",
language = "Dansk",
pages = "45--51",
journal = "Erhvervsjuridisk Tidsskrift",
issn = "1901-3612",
number = "1",

Ændring af vilkårene for betalingskonti. / Jensen, Camilla Hørby.

I: Erhvervsjuridisk Tidsskrift, Nr. 1, 2010, s. 45-51.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

TY - JOUR

T1 - Ændring af vilkårene for betalingskonti

AU - Jensen, Camilla Hørby

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Ikrafttrædelsen af betalingstjenesteloven har nødvendiggjort en række ændringer i pengeinstitutternes kundeaftaler. I artiklen gøres der nogle overvejelser over den måde, hvorpå disse ændringer er blevet vedtaget. Der påpeges i den forbindelse nogle mindre hensigtsmæssige forhold i relation til den fremgangsmåde med negativ aftalebinding, som er anvendt i forbindelse med ændringernes gennemførelse.

AB - Ikrafttrædelsen af betalingstjenesteloven har nødvendiggjort en række ændringer i pengeinstitutternes kundeaftaler. I artiklen gøres der nogle overvejelser over den måde, hvorpå disse ændringer er blevet vedtaget. Der påpeges i den forbindelse nogle mindre hensigtsmæssige forhold i relation til den fremgangsmåde med negativ aftalebinding, som er anvendt i forbindelse med ændringernes gennemførelse.

KW - betalingskonti

KW - betalingstjenesteloven