Ældrelitteraturen på pension

Efter efterlønnen og Jacob Berner Moes "Jeg kan i det mindste vende mig"

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelLitteratur på stedet : Til Anne-Marie Mai
RedaktørerMaria Davidsen, Johs. Nørregaard Frandsen, Nils Gunder Hansen, Elisabeth Møller Jensen, Peter Simons
ForlagSyddansk Universitetsforlag
Publikationsdato2013
Sider257-265
StatusUdgivet - 2013
NavnUniversity of Southern Denmark Studies in Literature
Nummer63
ISSN0078-3323

Simonsen, P. (2013). Ældrelitteraturen på pension: Efter efterlønnen og Jacob Berner Moes "Jeg kan i det mindste vende mig". I M. Davidsen, J. Nørregaard Frandsen, N. Gunder Hansen, E. Møller Jensen, & P. Simons (red.), Litteratur på stedet: Til Anne-Marie Mai (s. 257-265). Syddansk Universitetsforlag. University of Southern Denmark Studies in Literature, Nr. 63
Simonsen, Peter. / Ældrelitteraturen på pension : Efter efterlønnen og Jacob Berner Moes "Jeg kan i det mindste vende mig". Litteratur på stedet: Til Anne-Marie Mai. red. / Maria Davidsen ; Johs. Nørregaard Frandsen ; Nils Gunder Hansen ; Elisabeth Møller Jensen ; Peter Simons. Syddansk Universitetsforlag, 2013. s. 257-265 (University of Southern Denmark Studies in Literature; Nr. 63).
@inbook{2c4f16c2d7314c9b9eda88d85a3f7329,
title = "{\AE}ldrelitteraturen p{\aa} pension: Efter efterl{\o}nnen og Jacob Berner Moes {"}Jeg kan i det mindste vende mig{"}",
author = "Peter Simonsen",
year = "2013",
language = "Dansk",
pages = "257--265",
editor = "Maria Davidsen and {N{\o}rregaard Frandsen}, Johs. and {Gunder Hansen}, Nils and {M{\o}ller Jensen}, {Elisabeth } and Peter Simons",
booktitle = "Litteratur p{\aa} stedet",
publisher = "Syddansk Universitetsforlag",

Simonsen, P 2013, Ældrelitteraturen på pension: Efter efterlønnen og Jacob Berner Moes "Jeg kan i det mindste vende mig". i M Davidsen, J Nørregaard Frandsen, N Gunder Hansen, E Møller Jensen & P Simons (red), Litteratur på stedet: Til Anne-Marie Mai. Syddansk Universitetsforlag, University of Southern Denmark Studies in Literature, nr. 63, s. 257-265.

Ældrelitteraturen på pension : Efter efterlønnen og Jacob Berner Moes "Jeg kan i det mindste vende mig". / Simonsen, Peter.

Litteratur på stedet: Til Anne-Marie Mai. red. / Maria Davidsen; Johs. Nørregaard Frandsen; Nils Gunder Hansen; Elisabeth Møller Jensen; Peter Simons. Syddansk Universitetsforlag, 2013. s. 257-265 (University of Southern Denmark Studies in Literature; Nr. 63).

TY - CHAP

T1 - Ældrelitteraturen på pension

T2 - Efter efterlønnen og Jacob Berner Moes "Jeg kan i det mindste vende mig"

AU - Simonsen, Peter

PY - 2013

Y1 - 2013

M3 - Bidrag til bog/antologi

SP - 257

EP - 265

BT - Litteratur på stedet

A2 - Davidsen, Maria

A2 - Nørregaard Frandsen, Johs.

A2 - Gunder Hansen, Nils

A2 - Møller Jensen, Elisabeth

A2 - Simons, Peter

PB - Syddansk Universitetsforlag

Simonsen P. Ældrelitteraturen på pension: Efter efterlønnen og Jacob Berner Moes "Jeg kan i det mindste vende mig". I Davidsen M, Nørregaard Frandsen J, Gunder Hansen N, Møller Jensen E, Simons P, red., Litteratur på stedet: Til Anne-Marie Mai. Syddansk Universitetsforlag. 2013. s. 257-265. (University of Southern Denmark Studies in Literature; Nr. 63).