Verdensmålene i universitetsundervisning - Undervisningsudvikling, faget Projektledelse

Projekter: ProjektAndre

Projektdetaljer

SDU har besluttet at Verdensmålene skal være omdrejningspunkt for hele universitets virke. I forlængelse heraf arbejder de studerende på tredje semester – Bachelor i Interkulturel Pædagogik og Dansk som Andetsprog – med verdensmålsprojekter på faget Projektledelse.

Dette projekt har til formål at undersøge, hvordan de universitetsstuderende håndterer det konkrete projektarbejde med udgangspunkt i udvalgte Verdensmål, og hvilket udbytte de studerende oplever ved konkret samarbejde med eksterne projektejere.

De studerende samarbejder med Vissenbjerg Skole og Assens kommune om konkrete verdensmålsprojekter, hvor de studerendes opgave er idéudvikling og projektplanlægning.
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato10/09/201910/12/2019

Emneord

• Verdensmål
  • Bæredygtig undervisning

Fingerprint

Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.