The Henrik Pontoppidan Text Corpora and Database

Projekter: ProjektPrivate fonde

Projektdetaljer

Projektet er et samarbejde mellem centeret og Syddansk Universitetsbibliotek, og det har til formål at samle og registrere al tilgængelig litteratur om og af Henrik Pontoppidan og gøre det tilgængelig i digital form, først og fremmest i en bibliografisk database, som også skal indeholde digitale udgaver af de enkelte tekster (hvis muligt), således at de behandles ved hjælp af digitale metoder (Digital Humaniora). Projektet har primært til formål at understøtte Centerets arbejde med Pontoppidan, men et sekundært formål er også at understøtte arbejdet med digitale litteraturstudier i Danmark, bl.a. ved at skabe et tilgængeligt tekstkorpus, som kan bruges til at træne computermodeller på.
Kort titelThe Henrik Pontoppidan Text Corpora and Database
AkronymHPTCD
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/02/202231/12/2022

Emneord

• tekstkorpora
  • database
  • bibliografi
  • Henrik Pontoppidan

Fingerprint

Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.