Sommerkursus "Minorities - Burden or Diversity"

Projekter: ProjektForskning

Sommerkurset afholdes i et samarbejde mellem Syddansk Universitet (Institut for Historie og Center for Grænseregionsforskning), Historiestudiet ved Christian-Albrechts-Universität zu Kiel, Friesisches Seminar på Europa Universität Flensburg, Institut für Hessische Landesgeschichte på Phillipps-Universität Marburg, Bund Deutscher Nordschleswiger, Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig og Ausländerförderung der Konrad Adenauer Stiftung (KAS). Kurset samler universitetsstuderende fra Danmark, Tyskland samt internationale KAS-studerende (typisk fra det post-sovjetiske område, Afrika og Asien) på Jaruplund Højskole fra den 19.-25. august 2019.
Sommerskolen tager udgangspunkt i de særlige forhold i det dansk-tyske område, men diskuterer også mindretals problemer helt generelt.
StatusIgangværende
Effektiv start/slut dato01/08/201931/08/2019