“It has to be fun to be healthy” Assessing the implementation and teacher-perceived effectiveness of a school-based physical activity program

Projekter: ProjektPh.d-projekt

Projektdetaljer

StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato15/08/201506/02/2020

• 1 Konferenceabstrakt til konference
  • 1 Poster
  • 1 Tidsskriftartikel

Does context factors affect implementation of a Danish school-based physical activity program?

Bidragets oversatte titel: Påvirker kontekst faktorer implementeringen af et dansk skole-baseret program for fysisk aktivitet?Dalgaard Guldager, J., von Seelen, J., Andersen, P. T. & Leppin, A., 20. nov. 2019.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

Åben adgang
Fil
27 Downloads (Pure)

Weekend-drugs among adolescent boys in an area in the municipality of Ny Esbjerg – a study identifying risk and protective factors

Bidragets oversatte titel: Weekend stofmisbrug blandt unge drenge i et område I Ny Bramming Kommune – et studie der identificerer risiko og beskyttende faktorerDalgaard Guldager, J., 2006.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskning

Esbjerg Universitetspris 2019