Projektdetaljer

Et cluster randomiseret kontrolleret studie hvor vi undersøger effekten af CRAFT i den danske offentlige alkoholbehandling.

Projektet er støttet af Trygfonden, Psykiatriens forskningsfond i Region Syddanmark og Syddansk Universitet.
Kort titelCRAFT
AkronymCRAFT
StatusIgangværende
Effektiv start/slut dato01/01/201831/12/2021

• 1 Poster
  • 1 Tidsskriftartikel

Community Reinforcement and Family Training (CRAFT) - design of a cluster randomized controlled trial comparing individual, group and self-help interventions

Hellum, R., Nielsen, A. S., Bischof, G., Andersen, K., Hesse, M., Ekstrøm, C. T. & Bilberg, R. M., 14. mar. 2019, I : B M C Public Health. 19, 10 s., 307.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Åben adgang
Fil
  • 142 Downloads (Pure)

CRAFT: Community Reinforcement and Family Training

Hellum, R., Nielsen, A. S., Bischof, G., Andersen, K., Hesse, M., Ekstrøm, C. T. & Bilberg, R., 22. okt. 2019.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskningpeer review

• 2 Konferenceoplæg
    • 1 Gæsteforelæsning, undervisning og kursusvirksomhed ved andre universiteter
    • 1 Foredrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed