Xavier Fretté

Ph.D. i marin-kemi og -farmakognosi

  • Campusvej 55

    5230 Odense M

    Danmark

19962021
Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Forskningsområde

Analytisk kemi, Metabolomics, Naturstofkemi, Marine farmakognosi

Forskningsområder

  • Kromatografi
  • Massespektrometri
  • Analytisk kemi
  • Forædling af animalske og vegetabilske råvarer til fødevarer, foder og lægemidler

Fingeraftryk Fingeraftryk er baseret på at anvende teksten fra personernes videnskabelige dokumenter til at skabe et indeks med vægtede emneordskoncepter, som definerer de vigtigste emner for hver enkelt forsker.

  • 3 Lignende profiler
Caco-2 Cells Medicin og biovidenskab
aerial parts Landbrug og biologi
phenolic acids Landbrug og biologi
astaxanthin Landbrug og biologi
flavonoids Landbrug og biologi
algae Landbrug og biologi
carotenoids Landbrug og biologi
Pandalidae Medicin og biovidenskab

Netværk Nyligt eksternt samarbejde på landeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på punkterne.

Publikationer 1996 2019

Det gode eksempel - E-læringsprojektpuljen: On- og offline laboratoriesikkerhed

Hansen, P. S., Christensen, K. B. & Frette, X., 5. okt. 2017

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationUndervisning

Åben adgang
Fil

Acamprosate permeability across Caco-2 cell monolayer is predominantly paracellular

Antonescu, I-E., Neuhoff, S., Fretté, X., Nielsen, C. U. & Steffansen, B., 29. jan. 2018, s. 25. 1 s.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

Caco-2 Cells
acamprosate
Porosity
Molecular Weight

Abstracts 9th Joint Meeting of AFERP, ASP, GA, JSP, PSE & SIF Copenhagen, Denmark, 24–27.07.2016

Christensen, L. P. (red.) & Fretté, X. (red.), 2016, I : Planta Medica. 82, Suppl. 1, s. S1-S381

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Green Approaches to Extract Astaxanthin from Shrimp Waste: Process Design and Economic Evaluation

Razi Parjikolaei, B., Errico, M., El-Houri, R. B., Christensen, K. V. & Fretté, X., 12. jun. 2016, Computer - Aided Chemical Engineering. Kravanja, Z. & Bogataj, M. (red.). Amsterdam: Elsevier, s. 649-654 (Computer Aided Chemical Engineering, Bind 38).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskningpeer review

astaxanthin
economic analysis
shrimp
extracts
isopropyl alcohol
148 Downloads (Pure)

Kinetics of phycocyanobilin cleavage from C-phycocyanin by methanolysis

Malwade, C. R., Roda Serrat, M. C., Christensen, K. V., Fretté, X. & Christensen, L. P., 12. jun. 2016, Computer - Aided Chemical Engineering. Kravanja, Z. & Bogataj, M. (red.). Amsterdam: Elsevier Masson, s. 61-66 (Computer Aided Chemical Engineering, Bind 38).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskningpeer review

Fil
cleavage
kinetics
blue green algae
proteins
food

Aktiviteter 2009 2019

Effektiv bekæmpelse af malaria

Xavier Fretté (Underviser)
27. sep. 2019

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Effektiv bekæmpelse af malaria

Xavier Fretté (Underviser)
26. sep. 2019

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Effektiv bekæmpelse af malaria

Xavier Fretté (Underviser)
26. sep. 2019

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Effektiv bekæmpelse af malaria

Xavier Fretté (Underviser)
25. sep. 2019

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Effektiv bekæmpelse af malaria

Xavier Fretté (Underviser)
25. sep. 2019

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Projekter 2009 2021

Clopyralid in Danish honey

Fretté, X.

01/06/201931/12/2021

Projekter: ProjektForskning

FucoSan: FucoSan - Sundhed fra havet

Fretté, X.

01/04/201730/06/2020

Projekter: ProjektForskning

Fil

MaxRestVærdi: Max udnyttelse af restbiomasser fra frugt og bær

Fretté, X.

01/09/201601/09/2018

Projekter: ProjektForskning

Natural Blue Food Colour

Fretté, X.

01/11/201331/10/2016

Projekter: ProjektForskning

Undervisning og vejledning

Anders Lund Hjuler

Xavier Fretté

03/09/201803/06/2019

Kursus: Vejledning

Andrea Hermansen

Xavier Fretté

01/02/201801/06/2018

Kursus: Vejledning

Annette Lind Petersen

Xavier Fretté

01/09/201701/01/2018

Kursus: Vejledning

Ann Sofie Forssling

Xavier Fretté

01/09/201601/06/2017

Kursus: Vejledning

Bo Kjærsgaard

Xavier Fretté

01/02/201201/06/2012

Kursus: Vejledning