Personlig profil

Forskningsområde

Jeg forsker i semiotiske teknologier og praksisser i både organisationer og hverdagslivet. Jeg er især optaget af, hvordan teknologier former vores måder at kommunikere og forandrer vores måder at være sociale på.
Jeg har tidligere undersøgt blandt andet designhistorien omkring Instagrams brugergrænseflade, software til at lave deepfakes, designnormer og -æstetik i webdesignprogrammer, online- og offline-shopping, interaktivitet som materiel diskurs, socialsemiotiske og kognitive tilgange til multimodal websiteanalyse samt transduktion.

Lige nu er jeg i gang med et projekt om software-ingeniører som semiotikere, som går ud på at belyse, hvilke forestillinger om mennesker, menneskelig kommunikation og interaktion softwareudviklere indbygger i forskellige typer af software-programmer.

Jeg underviser i digitale fag, fx digital kommunikation, marketing og webdesign.

Derudover er jeg medlem af Center for Multimodal Kommunikation og centerleder for Organisatorisk Praksis, Kommunikation og Teknologi. Desuden er jeg medredaktør på Visual Communication.

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Søren Vigild Poulsen er aktiv. Disse emneordskoncepter kommer fra denne persons arbejde. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • 1 Lignende profiler