Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Forskningsområde

Jeg beskæftiger mig bredt med interkulturel pædagogik med særligt fokus på migration og deltagelsesmuligheder for minoriserede børn og unge i uddannelsessytemet. Jeg beskæftiger mig desuden med dialogisk undervisning og religionsfagets didaktik.

Metodologisk arbejder jeg primært med kvalitative metoder, herunder etnografisk inspireret feltarbejde, og med fokus på inddragelse af kunstbaserede og participatoriske metoder i et børnecentreret perspektiv.

Jeg er en del af forskningsprogrammet Almen- og Fagdidaktik ved Institut for Medier, Design, Læring og Erkendelse. Jeg har bidraget til instituttets uddannelsesvidenskabelige forskning via min deltagelse i EU Horizon 2020-projektet MiCREATE (2019-2022) og Filosofi i skolen-projektet (2017- ). Jeg deltager aktuelt i pilotprojektet Ukrainske elever i danske skoler (2022- ).

Jeg underviser bredt på Interkulturel pædagogik og dansk som andetsprog (primært: Kulturanalyse og Udtryksformer) og Master i børne og ungdomskultur (primært: Mediekultur, læreprocesser og pædagogik, Børne og ungdomskultur og Forskningsteori og metode).

Fingeraftryk

Fingeraftryk dannes ud fra videnskabelige udgivelser og skaber et indeks med vægtede emneord for hver enkelt forsker.
  • 1 Lignende profiler

Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller