Personlig profil

Forskningsområde

Jeg er drevet af organisationsudvikling, ledelsesudvikling og personlig udvikling – og dette i tæt samspil – og ønsket om at få det enkelte menneske i min organisation til at trives og udvikles. Heraf kommer resultaterne. Min primære viden og erfaring bunder i egne efaringer som sundhedsvidenskabelig forsker og underviser i academia, efterfulgt af en tid som leder for et komplekst klinisk institut i tæt samspil med sundhedsvæsenet.

Forskningsområde

Min tidligere forskning er relateret til brystkræft med fokus på den metastatiske proces og cancer stamceller. Ved hjælp af bl.a. kvantitativ proteom analyse identificerer vi proteiner og deres post-translationelle modifikationer, som udtrykkes forskelligt på metastaserende sammenlignet med ikke-metastaserede brystcancerceller. Disse proteiner og deres modifikationer er potentielt involveret i brystcancercellers evne til at metastasere og kan være et mål for terapeutisk behandling af patienter.

Forskningsområder

  • Sundhed og sygdom

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Rikke Leth-Larsen er aktiv. Disse emneordskoncepter kommer fra denne persons arbejde. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • 1 Lignende profiler

Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år

Seneste eksterne samarbejder på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller