20172019
Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Fingeraftryk Fingeraftryk er baseret på at anvende teksten fra personernes videnskabelige dokumenter til at skabe et indeks med vægtede emneordskoncepter, som definerer de vigtigste emner for hver enkelt forsker.

Scyphozoa Landbrug og biologi
Physics Medicin og biovidenskab
arts Landbrug og biologi
physics Landbrug og biologi
polymers Landbrug og biologi
art Samfundsvidenskab
food Samfundsvidenskab
Food Medicin og biovidenskab

Netværk Nyligt eksternt samarbejde på landeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på punkterne.

Publikationer 2017 2019

  • 1 Tidsskriftartikel
  • 1 Review

Soft matter physics meets the culinary arts: From polymers to jellyfish

Pedersen, M. T. & Vilgis, T. A., jul. 2019, I : International Journal of Gastronomy and Food Science. 16, 9 s., 100135.

Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningpeer review

Scyphozoa
Physics
arts
physics
polymers

On the gastrophysics of jellyfish preparation

Pedersen, M. T., Brewer, J. R., Duelund, L. & Hansen, P. L., 2017, I : International Journal of Gastronomy and Food Science. 9, s. 34-38

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review