• Campusvej 55

    5230 Odense M

    Danmark

20092019
Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Eksterne ansættelser

Postdoc, University of Oxford

1. feb. 201331. jan. 2015

Fingeraftryk Fingeraftryk er baseret på at anvende teksten fra personernes videnskabelige dokumenter til at skabe et indeks med vægtede emneordskoncepter, som definerer de vigtigste emner for hver enkelt forsker.

  • 4 Lignende profiler
Cell membranes Kemiske forbindelser
umami Landbrug og biologi
Semiconductor quantum dots Kemiske forbindelser
Cell Membrane Medicin og biovidenskab
Molecules Kemiske forbindelser
Peroxisomes Medicin og biovidenskab
Meat Medicin og biovidenskab
Microscopic examination Kemiske forbindelser

Netværk Nyligt eksternt samarbejde på landeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på punkterne.

Publikationer 2009 2019

Consumer perception of snack sausages enriched with umami-tasting meat protein hydrolysates

Kessler, F., Riisgaard Nielsen, M. B., Tøstesen, M., Duelund, L., Clausen, M. P. & Giacalone, D., apr. 2019, I : Meat Science. 150, s. 65-76

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Protein Hydrolysates
umami
meat protein
consumer attitudes
Snacks

Consumer's perception of snack sausages enriched with umami tasting meat protein hydrolysates

Kessler, F., Riisgaard Nielsen, M. B., Tøstesen, M., Duelund, L., Clausen, M. P. & Giacalone, D., 2018.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskningpeer review

Åben adgang

Enhancing the health potential of processed meat: the effect of chitosan or carboxymethyl cellulose enrichment on inherent microstructure, water mobility and oxidation in a meat-based food matrix

Han, M., Clausen, M. P., Christensen, M., Vossen, E., Hecke, T. V. & Bertram, H. C., 19. jun. 2018, I : Food & Function. 9, 7, s. 4017-4027 11 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

carboxymethylcellulose
food matrix
chitosan
microstructure
meat
9 Downloads (Pure)

Optimized processing and analysis of conventional confocal microscopy generated scanning FCS data

Waithe, D., Schneider, F., Chojnacki, J., Clausen, M. P., Shrestha, D., Serna, J. B. D. L. & Eggeling, C., 1. maj 2018, I : Methods. 140-141, s. 62-73

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Åben adgang
Fil
Confocal Microscopy
Manuscripts
Molecular Dynamics Simulation
Research Personnel

Squids of the North: Gastronomy and gastrophysics of Danish squid

Faxholm, P. L., Schmidt, C. V., Brønnum, L. B., Sun, Y. T., Clausen, M. P., Flore, R., Olsen, K. & Mouritsen, O. G., dec. 2018, I : International Journal of Gastronomy and Food Science. 14, s. 66-76

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Decapodiformes
Cephalopoda
squid
Dane
food

Aktiviteter 2009 2011

  • 2 Bestyrelsesarbejde i virksomhed, forening eller organisation
  • 2 Foredrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed
  • 1 Organisering af eller deltagelse i konference
  • 1 Medlemskab af bedømmelsesudvalg

6th Biophysics Ph.D. Meeting

Mathias P. Clausen (Arrangør)
25. maj 201127. maj 2011

Aktivitet: Deltagelse i faglig begivenhedOrganisering af eller deltagelse i konference

Biophysical Society (Ekstern organisation)

Mathias P. Clausen (Medlem)
2011

Aktivitet: MedlemskabBestyrelsesarbejde i virksomhed, forening eller organisation

Multicolor single quantum dot tracking

Mathias P. Clausen (Foredragsholder)
2. jun. 2010

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Quantum dot conjugations and single molecule multicolor imaging of plasma membrane proteins and lipids in living cells

Mathias P. Clausen (Foredragsholder)
31. okt. 2009

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Graduate School of Molecular Biophysics (Ekstern organisation)

Mathias P. Clausen (Sekretær)
20092012

Aktivitet: MedlemskabBestyrelsesarbejde i virksomhed, forening eller organisation