20092019

Research output per year

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Eksterne ansættelser

Postdoc, University of Oxford

1. feb. 201331. jan. 2015

Fingeraftryk Fingeraftryk er baseret på at anvende teksten fra personernes videnskabelige dokumenter til at skabe et indeks med vægtede emneordskoncepter, som definerer de vigtigste emner for hver enkelt forsker.

  • 1 Lignende profiler

Netværk Nyligt eksternt samarbejde på landeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne.

Publikationer

Consumer perception of snack sausages enriched with umami-tasting meat protein hydrolysates

Kessler, F., Riisgaard Nielsen, M. B., Tøstesen, M., Duelund, L., Clausen, M. P. & Giacalone, D., apr. 2019, I : Meat Science. 150, s. 65-76

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Åben adgang
Fil
  • 82 Downloads (Pure)

    Consumer's perception of snack sausages enriched with umami tasting meat protein hydrolysates

    Kessler, F., Riisgaard Nielsen, M. B., Tøstesen, M., Duelund, L., Clausen, M. P. & Giacalone, D., 2018.

    Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskningpeer review

    Åben adgang

    Enhancing the health potential of processed meat: the effect of chitosan or carboxymethyl cellulose enrichment on inherent microstructure, water mobility and oxidation in a meat-based food matrix

    Han, M., Clausen, M. P., Christensen, M., Vossen, E., Hecke, T. V. & Bertram, H. C., 19. jun. 2018, I : Food & Function. 9, 7, s. 4017-4027 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  • Optimized processing and analysis of conventional confocal microscopy generated scanning FCS data

    Waithe, D., Schneider, F., Chojnacki, J., Clausen, M. P., Shrestha, D., Serna, J. B. D. L. & Eggeling, C., 1. maj 2018, I : Methods. 140-141, s. 62-73

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

    Åben adgang
    Fil
  • 17 Downloads (Pure)

    Squids of the North: Gastronomy and gastrophysics of Danish squid

    Faxholm, P. L., Schmidt, C. V., Brønnum, L. B., Sun, Y. T., Clausen, M. P., Flore, R., Olsen, K. & Mouritsen, O. G., dec. 2018, I : International Journal of Gastronomy and Food Science. 14, s. 66-76

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

    Åben adgang
    Fil
  • 75 Downloads (Pure)

    Aktiviteter

    • 2 Organisering af eller deltagelse i workshop, kursus, seminar eller lignende
    • 2 Bestyrelsesarbejde i virksomhed, forening eller organisation
    • 2 Foredrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed
    • 1 Organisering af eller deltagelse i konference

    MIT 23rd European Career Fair

    Jens Ejbye Schmidt (Deltager), Eva Arnspang Christensen (Deltager), Mathias P. Clausen (Deltager)
    16. feb. 2019

    Aktivitet: Deltagelse i faglig begivenhedOrganisering af eller deltagelse i workshop, kursus, seminar eller lignende

    Innovation Centre Denmark Boston

    Jens Ejbye Schmidt (Deltager), Eva Arnspang Christensen (Deltager), Mathias P. Clausen (Deltager)
    15. feb. 2019

    Aktivitet: Deltagelse i faglig begivenhedOrganisering af eller deltagelse i workshop, kursus, seminar eller lignende

    6th Biophysics Ph.D. Meeting

    Mathias P. Clausen (Arrangør)
    25. maj 201127. maj 2011

    Aktivitet: Deltagelse i faglig begivenhedOrganisering af eller deltagelse i konference

    Biophysical Society (Ekstern organisation)

    Mathias P. Clausen (Medlem)
    2011

    Aktivitet: MedlemskabBestyrelsesarbejde i virksomhed, forening eller organisation

    Multicolor single quantum dot tracking

    Mathias P. Clausen (Foredragsholder)
    2. jun. 2010

    Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed