Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Fingeraftryk Fingeraftryk er baseret på at anvende teksten fra personernes videnskabelige dokumenter til at skabe et indeks med vægtede emneordskoncepter, som definerer de vigtigste emner for hver enkelt forsker.

  • 5 Lignende profiler
food coloring Landbrug og biologi
Phycocyanin Kemiske forbindelser
pomace Landbrug og biologi
ultrafiltration Landbrug og biologi
natural foods Landbrug og biologi
anthocyanins Landbrug og biologi
micelles Landbrug og biologi
Prunus cerasus Landbrug og biologi

Netværk Nyligt eksternt samarbejde på landeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på punkterne.

Publikationer 2012 2019

22 Downloads (Pure)

Enzyme-assisted extraction and ultrafiltration of value-added compounds from sour cherry wine pomace

Roda-Serrat, M. C., Lundsfryd, C., Rasmussen, S., El-Houri, R., Lund, P. B. & Christensen, K. V., 31. maj 2019, I : Chemical engineering transactions. 74, s. 811-816

Publikation: Bidrag til tidsskriftKonferenceartikelForskningpeer review

Åben adgang
Fil
Anthocyanins
Wine
Ultrafiltration
Enzymes
Acids
82 Downloads (Pure)

Fast cleavage of phycocyanobilin from phycocyanin for use in food colouring

Roda-Serrat, M. C., Christensen, K. V., El-Houri, R., Fretté, X. & Christensen, L. P., 2018, I : Food Chemistry. 240, s. 655-661

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Åben adgang
Fil
Phycocyanin
food coloring
Coloring
Food
Microwaves

Membrane separation of anthocyanins and sugars in extracts of chokeberry pomace

Roda-Serrat, M. C., Fredsted, J. S., Razi Parjikolaei, B. & Norddahl, B., 9. jul. 2018, Euromembrane 2018 Book of Abstracts. Universitat Politècnica de València, s. 749-750

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

pomace
anthocyanins
sugars
extracts
Aronia

Production of anthocyanin extracts in an Enzyme - Membrane BioReactor (e-MBR)

Roda-Serrat, M. C., Lund, P. B. & Norddahl, B., 21. dec. 2018.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Recovery of phenolics from sour cherry pomace (Prunus cerasus L.) by ultra- and nanofiltration

Roda-Serrat, M. C., Lund, P. B., El-Houri, R. & Christensen, K. V., 31. aug. 2018, 17th Nordic Filtration Symposium 29-31 August 2018, Aalborg, Denmark. s. 21 1 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

pomace
Prunus cerasus
ultrafiltration
permeates
wines

Aktiviteter 2018 2018

  • 1 Organisering af eller deltagelse i konference
  • 1 Konferenceoplæg

Pigments out of waste from cherry wine production refined by membrane technology

Maria Cinta Roda Serrat (Underviser)
27. sep. 2018

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragKonferenceoplæg

Membrane Filtration Forum in Food Processing

Maria Cinta Roda Serrat (Deltager), Birgir Norddahl (Deltager)
20. sep. 2018

Aktivitet: Deltagelse i faglig begivenhedOrganisering af eller deltagelse i konference

Projekter 2013 2021

Natural Blue Food Colour

Roda Serrat, M. C., Christensen, K. V., Christensen, L. P. & Malwade, C. R.

01/05/201330/04/2016

Projekter: ProjektForskning

BIOCAS: circular BIOmass CAScade to 100%

El-Houri, R., Roda Serrat, M. C., Triolo, J. M., Christensen, K. V., Errico, M., Madeddu, C., Sommer, S. G. & Vazifehkhoran, A. H.

01/07/201730/06/2021

Projekter: ProjektForskning