Lars Duelund

cand.scient.

  • Campusvej 55

    5230 Odense M

    Danmark

20002019
Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Forskningsområder

  • Analytisk kemi
  • GC
  • HPLC
  • Atomabsorption
  • AAS
  • Spektroskopi
  • ESR/EPR
  • Fluorescence
  • UV-Vis
  • Biofysiskkemi
  • DSC
  • ITC

Fingeraftryk Fingeraftryk er baseret på at anvende teksten fra personernes videnskabelige dokumenter til at skabe et indeks med vægtede emneordskoncepter, som definerer de vigtigste emner for hver enkelt forsker.

  • 3 Lignende profiler
umami Landbrug og biologi
Triolein Medicin og biovidenskab
Phaeophyceae Landbrug og biologi
Membranes Medicin og biovidenskab
Phosphorylcholine Medicin og biovidenskab
amino acid composition Landbrug og biologi
free amino acids Landbrug og biologi
Meat Medicin og biovidenskab

Netværk Nyligt eksternt samarbejde på landeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på punkterne.

Publikationer 2000 2019

79 Downloads (Pure)

Contents of capsaicinoids in chillies grown in Denmark

Duelund, L. & Mouritsen, O. G., 2017, I : Food Chemistry. 221, s. 913-918

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Åben adgang
Fil

Umami taste, free amino acid composition, and volatile compounds of brown seaweeds

Mouritsen, O. G., Duelund, L., Petersen, M. A., Hartmann, A. L. & Frøst, M. B., 15. apr. 2019, I : Journal of Applied Phycology. 31, 2, s. 1213-1232

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

umami
Phaeophyceae
amino acid composition
free amino acids
volatile compounds

Influence of the Active Compounds of Perilla frutescens Leaves on Lipid Membranes

Duelund, L., Amiot, A., Fillon, A. & Mouritsen, O. G., 2012, I : Journal of Natural Products. 75, s. 160-167 7 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Composition, structure and properties of POPC-triolein mixtures. Evidence of triglyceride domains in phospholipid bilayers

Duelund, L., Vestergaard Jensen, G., Hannibal-Bach, H. K., Ejsing, C. S., Skov Pedersen, J., Inkeri Pakkanen, K. & Ipsen, J. H., 2013, I : BBA General Subjects. 1828, 8, s. 1909-1917

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Åben adgang
Triolein
Phosphorylcholine
Phospholipids
Membranes
Electron Spin Resonance Spectroscopy

Electron paramagnetic resonance characteristics of some non-heme low-spin iron(III) complexes

Duelund, L. & Nielsen, H. T., 2000, I : Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy. 56, 2, s. 331-40

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

Aktiviteter 2007 2019

  • 3 Organisering af eller deltagelse i konference
  • 2 Organisering af eller deltagelse i workshop, kursus, seminar eller lignende
  • 2 Foredrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Material science + Food science = Tetxtur analysis

Lars Duelund (Underviser)
3. okt. 2019

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Visit of CELF students

Knud Villy Christensen (Arrangør), Lars Duelund (Arrangør), Peter Brilner Lund (Arrangør), Rime El-Houri (Arrangør)
27. aug. 201928. aug. 2019

Aktivitet: Deltagelse i faglig begivenhedOrganisering af eller deltagelse i workshop, kursus, seminar eller lignende

Forskningens døgn 2019

Lars Duelund (Deltager)
27. apr. 2019

Aktivitet: Deltagelse i faglig begivenhedOrganisering af eller deltagelse i workshop, kursus, seminar eller lignende

Sample preparation of Food and Feed

Lars Duelund (Underviser)
5. feb. 2015

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Kemisk Forenings årsmøde 2009

Lars Duelund (Deltager)
12. jun. 2009

Aktivitet: Deltagelse i faglig begivenhedOrganisering af eller deltagelse i konference