Kristin B. Munksgaard

phd, Prodekan for Strategisk Udvikling, Leder af Syddansk Universitet Business School

Personlig profil

Forskningsinteresser

Bred interesse i business-2-business marketing med særlig interesse i:

  • Samarbejde, relationer og netværk mellem virksomheder
  • Forretningsstrategi og networking
  • Innovation / leverandørdrevet innovation
  • Bæredygtig forretningsudvikling

Forskningsområde

Min forskning og tilgang til BtB Marketing bygger på den antagelse, at forretning og værdiskabelse skabes mellem organisationer: at virksomheder er indbyrdes afhængig for at udvikle deres forretning. Min forskning fokuserer på virksomheders daglige og strategiske arbejde i og med deres netværk - f.eks. hvordan de skaber værdi, laver innovationer eller bæredygtig udvikling i samarbejde med andre, i forsyningskæder eller netværk.

En leders beslutninger og handlinger bygger på hendes opfattelse af egen forretning i forhold til andres og deres respektive position og rolle i netværket. Virksomhedens reaktioner på andres beslutninger og handlinger spiller også vigtig rolle for muligheder og begrænsninger for at manuvrere i forhold til specifikke partnere og i forhold til netværket som helhed. Dette betyder ikke, at virksomheden og lederen kun bliver låst eller begrænset i netværket. Tværtimod, er målet med min forskning at bidrage med indsigt i, hvordan virksomheder bedre kan opnå både egne - og fælles interesser i samspillet med konkrete partnere.

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Kristin B. Munksgaard er aktiv. Disse emneordskoncepter kommer fra denne persons arbejde. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • 1 Lignende profiler

Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år

Seneste eksterne samarbejder på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller