Kristin B. Munksgaard

phd, Head of Business School, Faculty of Business and Social Science, Ph.d.-skoleleder, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

 • Universitetsparken 1

  6000 Kolding

  Danmark

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Forskningsinteresser

Bred interesse i business-2-business marketing med særlig interesse i:

 • Bæredygtighed og markeder
 • Samarbejde, relationer og netværk mellem virksomheder
 • Innovation
 • Forretningsstrategi og networking
 • Bæredygtig forretningsudvikling
 • Leverandør drevet innovation

Forskningsområde

Min forskning og tilgang til BtB Marketing bygger på den antagelse, at forretning og værdiskabelse skabes mellem organisationer: at virksomheder er indbyrdes afhængig for at udvikle deres forretning. Min forskning fokuserer på virksomheders daglige og strategiske arbejde i og med deres netværk - f.eks. hvordan de skaber værdi, laver innovationer eller bæredygtig udvikling i samarbejde med andre, i forsyningskæder eller netværk.

En leders beslutninger og handlinger bygger på hendes opfattelse af egen forretning i forhold til andres og deres respektive position og rolle i netværket. Virksomhedens reaktioner på andres beslutninger og handlinger spiller også vigtig rolle for muligheder og begrænsninger for at manuvrere i forhold til specifikke partnere og i forhold til netværket som helhed. Dette betyder ikke, at virksomheden og lederen kun bliver låst eller begrænset i netværket. Tværtimod, er målet med min forskning at bidrage med indsigt i, hvordan virksomheder bedre kan opnå både egne - og fælles interesser i samspillet med konkrete partnere.

Fingeraftryk

Fingeraftryk er baseret på at anvende teksten fra personernes videnskabelige dokumenter til at skabe et indeks med vægtede emneordskoncepter, som definerer de vigtigste emner for hver enkelt forsker.
 • 1 Lignende profiler

Netværk

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller