Julie Marie Isager

Cand.mag. i Retorik

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Forskningsområde

Jeg forsker i mundtlighed og forberedelsesprocesser hos danske gymnasieelever der går til studentereksamen. Hvad tror eleverne tæller til mundtlig eksamen, og hvordan forbereder de sig for at blive klar til at præstere? Jeg bruger feltarbejde som metode og er inspireret af mange forskellige retninger, fx retorik, fænomenologi, etnografi, didaktik, argumentation og dialogisk tænkning og uddannelse.

CV

2008: Cand.mag. i Retorik ved Københavns Universitet2008: Pædagogik konsulent ved Københavns Universitet og Syddansk Universitet, Pædagogisk Center Samfundsvidenskab: Undervisningsudvikling og studentervejledning2010: Pædagogisk konsulent ved Københavns Universitet, Pædagogisk Center Samfundsvidenskab: Undervisningsudvikling, universitetspædagogikum og studentervejledning2017: Ph.d.stipendiat ved Syddansk Universitet, Institut for Kulturvidenskaber, Uddannelsesvidenskab

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Cand. mag i Retorik, Københavns Universitet

Dimissionsdato: 17. aug. 2008

Forskningsområder

  • Gymnasieuddannelser
  • Studentereksamen
  • Mundtlig eksamen
  • Pædagogisk antropologi
  • De pædagogiske idéers og institutioners historie

Fingeraftryk

Fingeraftryk er baseret på at anvende teksten fra personernes videnskabelige dokumenter til at skabe et indeks med vægtede emneordskoncepter, som definerer de vigtigste emner for hver enkelt forsker.
  • 1 Lignende profiler