Foto af Johannes Lørup Buch
20142020
Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Fingeraftryk Fingeraftryk er baseret på at anvende teksten fra personernes videnskabelige dokumenter til at skabe et indeks med vægtede emneordskoncepter, som definerer de vigtigste emner for hver enkelt forsker.

  • 4 Lignende profiler
Antifreeze Proteins Kemiske forbindelser
Rhagium Landbrug og biologi
Fluorophores Kemiske forbindelser
fluorescent dyes Landbrug og biologi
Disulfides Kemiske forbindelser
fluorescent antibody technique Landbrug og biologi
Melting point Kemiske forbindelser
Microscopy Medicin og biovidenskab

Netværk Nyligt eksternt samarbejde på landeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på punkterne.

Publikationer 2014 2017

  • 4 Tidsskriftartikel
  • 1 Bidrag til bog/antologi

Detecting seasonal variation of antifreeze protein distribution in Rhagium mordax using immunofluorescence and high resolution microscopy

Lørup Buch, J. & Ramløv, H., 2017, I : Cryobiology. 74, s. 132–140

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Rhagium
Antifreeze Proteins
Fluorophores
fluorescent dyes
fluorescent antibody technique

An open source cryostage and software analysis method for detection of antifreeze activity

Lørup Buch, J. & Ramløv, H., jun. 2016, I : Cryobiology. 72, 3, s. 251-7

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Antifreeze Proteins
Rhagium
sampling
methodology
Ice
101 Downloads (Pure)

Data from thermal testing of the Open Source Cryostage

Buch, J. L. & Ramløv, H., sep. 2016, I : Data in Brief. 8, s. 885-890

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Åben adgang
Fil
Research

Controlling the Freezing Process with Antifreeze Proteins

Ramløv, H. & Lørup Buch, J., 2014, Emerging Technologies for Food Processing (Second Edition).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

Low thermodynamic but high kinetic stability of an antifreeze protein from Rhagium mordax

Friis, D. S., Johnsen, J. L., Kristiansen, E., Westh, P. & Ramløv, H., jun. 2014, I : Protein Science. 23, 6, s. 760-8

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Antifreeze Proteins
Disulfides
Melting point
Thermodynamics
Kinetics

Projekter 2017 2020

Region Syddanmark - Uddannelsespulje - GEO & BIO SCIENCE CENTER SYD

Lørup Buch, J.

16/03/201730/06/2020

Projekter: ProjektForskning