Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Forskningsområde

Kort præsentation af forskningsområde.

Jette Ammentorp, forskningsleder, ph.d., cand scient san

Jette Ammentorp er professor og forskningsleder ved Center for Patientkommunikation på Sygehus Lillebælt og Syddansk Universitet. Jette har initieret en række forskningsprojekter, med formålet at forbedre kommunikationen mellem sundhedspersonalet og patienterne; bl.a. kommunikationsprogrammet ’Klar tale med patienterne’ der er indført på hele Sygehus Lillebælt.

 Jette er aktiv i følgende internationale netværk 'Oslo Communication in Healthcare Education and Research group' (OCHER), 'The International Association for Communication in Healthcare' (EACH) og forskningsnetværk Deakin Universitetet I Australien, hvor hun siden 2017 har været tilknyttet som æresprofessor ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Er desuden initiativtager til oprettelse af Dansk Selskab for Kommunikation i Sundhedsvæsenet i 2016, hvor hun var formand indtil 2020

Jette har bl.a skrevet bogen ’Den gode patientsamtale’ og har publiceret over 100 videnskabelige og faglige artikler om patientoplevelser, patientinddragelse og patientkommunikation.

 Se mere på: http://www.CFPK.dk

Fingeraftryk

Fingeraftryk er baseret på at anvende teksten fra personernes videnskabelige dokumenter til at skabe et indeks med vægtede emneordskoncepter, som definerer de vigtigste emner for hver enkelt forsker.
  • 38 Lignende profiler

Netværk

Nyligt eksternt samarbejde på landeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne.
Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.