Foto af Zachary Glover

Zachary Glover

20192019
Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Fingeraftryk Fingeraftryk er baseret på at anvende teksten fra personernes videnskabelige dokumenter til at skabe et indeks med vægtede emneordskoncepter, som definerer de vigtigste emner for hver enkelt forsker.

  • 1 Lignende profiler
microscopy Landbrug og biologi
Microscopic examination Kemiske forbindelser
Gels Teknik og materialevidenskab
Dairies Kemiske forbindelser
gels Landbrug og biologi
Proteins Teknik og materialevidenskab
dairies Landbrug og biologi
rapeseed protein Landbrug og biologi

Netværk Nyligt eksternt samarbejde på landeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på punkterne.

Publikationer 2019 2019

  • 5 Tidsskriftartikel

Acoustic characterisation of pH dependant reversible micellar casein aggregation

Francis, M. J., Glover, Z. J., Yu, Q., Povey, M. J. & Holmes, M. J., 2019, I : Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects. 568, s. 259-265

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Casein
Caseins
Agglomeration
Acoustics
acoustics

Cross-correlation analysis to quantify relative spatial distributions of fat and protein in super-resolution microscopy images of dairy gels

Glover, Z. J., Bisgaard, A. H., Andersen, U., Povey, M. J., Brewer, J. R. & Simonsen, A. C., dec. 2019, I : Food Hydrocolloids. 97, 11 s., 105225.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Dairies
Oils and fats
Spatial distribution
Microscopy
microscopy

Label free noninvasive spatially resolved NaCl concentration measurements using Coherent Anti-Stokes Raman Scattering microscopy applied to butter

Jensen, B. B., Glover, Z. J., Pedersen, S. M. M., Andersen, U., Duelund, L. & Brewer, J. R., 1. nov. 2019, I : Food Chemistry. 297, 6 s., 124881.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Raman spectroscopy
butter
Raman scattering
Labels
Microscopy
15 Downloads (Pure)

Rheological and water holding alterations in mixed gels prepared from whey proteins and rapeseed proteins

Ainis, W. N., Ersch, C., Farinet, C., Yang, Q., Glover, Z. J. & Ipsen, R., feb. 2019, I : Food Hydrocolloids. 87, s. 723-733

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Åben adgang
Fil
rapeseed protein
whey protein
Gels
gels
Proteins

Super-resolution microscopy and empirically validated autocorrelation image analysis discriminates microstructures of dairy derived gels

Glover, Z. J., Ersch, C., Andersen, U., Holmes, M. J., Povey, M. J., Brewer, J. R. & Simonsen, A. C., 1. maj 2019, I : Food Hydrocolloids. 90, s. 62-71

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Dairies
autocorrelation
Autocorrelation
Image analysis
microstructure