Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Forskningsområde

Sundhedsøkonomi, feltstudier, laboratorieforsøg

Forskningsområde

Jeg interesserer mig for  årsager til ulighed i adgang til sundhedvæsenet såvel som ulighed i sundhedsadfærd og sundhed. Mit fokus er at forstå borgeres, patienters og sundhedsprofesionelles adfærd og præferencer. Herunder at forstå hvordan sundhedsprofessionelle prioriterer deres aktiviteter, når de arbejder under øgede ressource begrænsninger, samt når de står overfor diverse incitamentstrukturer.

Jeg anvender en række forskellige metoder i min forskning. Jeg har mange års erfaring med at designe spørgeskemaer og anvende præferenceafdækningsmetoder. Jeg anvender også laboratorie eksperimenter. En særlig prioritet er koblingen af register data med spørgeskema data om borgeres, patienters og sundhesprofessionelles præferencer og motivationer, for dermed at skabe et unikt og rigt datasæt, der kan give større indsigt i adfærdsmekanismer og dermed basis for en mere optimal organisering af sundhedsvæsenet. 

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Dorte Gyrd-Hansen er aktiv. Disse emneordskoncepter kommer fra denne persons arbejde. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • 1 Lignende profiler

Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år

Seneste eksterne samarbejder på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller