Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Netværk

Frøst, Michael Bom

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Bredie, Wender L P

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Jaeger, Sara R.

  • The New Zealand Institute for Plant and Food Research Ltd.
  • Mt. Albert Research Centre
  • The New Zealand Institute of Plant & Food Research Limited

Ekstern person

Ribeiro, Leticia Machado

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Laugesen, Jakob Lund

  • LUKKET: 2012 Sensorik
  • Sensorik og forbrugervidenskab
  • Københavns Universitet

Ekstern person

Münchow, Morten

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Bøegh-Petersen, Jannie

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Reinbach, Helene Christine

  • Foodscapes, Innovation og Netværk
  • Måltidsvidenskab & Folkesundhedsernæring

Ekstern person

Moulin, Samuel

  • Bang&Olufsen Operations A/S

Ekstern person

Roigard, Christina M.

  • Mt. Albert Research Centre

Ekstern person

Di Monaco, Rossella

  • University of Naples Federico II

Ekstern person

Rinnan, Åsmund

  • Spektroskopi og kemometri

Ekstern person

Bech, Søren

  • Aalborg Universitet
  • Danmarks Tekniske Universitet

Ekstern person

Kremer, Stefanie

  • Wageningen University & Research

Ekstern person

Stefansson, Arnaldur Smari

  • Uppsala University

Ekstern person

Jæger, Sara Roust

  • LUKKET: 2012 Sensorik
  • Sensorik og forbrugervidenskab

Ekstern person

Allesen-Holm, Bodil Helene

  • Sensorik og forbrugervidenskab

Ekstern person

Pineau, Bénédicte

  • The New Zealand Institute for Plant and Food Research Ltd.
  • Mt. Albert Research Centre

Ekstern person

Risvik, Einar

  • University of Stavanger

Ekstern person

Olsson, Viktoria

  • Hogskolan Kristianstad

Ekstern person

Otto, Marie Haulund

  • Saxo-Instituttet - Arkæologi, Etnologi, Historie og Græsk og Latin
  • Københavns Universitet

Ekstern person

Yang, Ni

  • University of Nottingham

Ekstern person

Lindberg, Ulla

  • SP Technical Research Institute of Sweden

Ekstern person

Perez Cueto Eulert, Federico Jose A

  • Sensorik og forbrugervidenskab

Ekstern person

Wendin, Karin

  • SP Technical Research Institute of Sweden

Ekstern person

Hunter, Denise C.

  • The New Zealand Institute for Plant and Food Research Ltd.

Ekstern person

Ares, Gaston

  • University of the Republic

Ekstern person

Skjoldborg, Signe

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Bredie, Wender

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Liu, Jing

  • Sensorik og forbrugervidenskab
  • Capital Medical University Beijing An Zhen Hospital

Ekstern person

Reinbach, Helene C.

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Cavella, Silvana

  • University of Naples Federico II

Ekstern person

Pepe, Olimpia

  • University of Naples Federico II

Ekstern person

Ahmad, Hajar Fauzan

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Pérez-Cueto, Federico J.A.

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Reitelseder, Søren

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Paisley, Amy G.

  • The New Zealand Institute for Plant and Food Research Ltd.

Ekstern person

Hedderley, Duncan

  • The New Zealand Institute for Plant and Food Research Ltd.

Ekstern person

Rinnan, Asmund

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Skjoldborg, Signe Dahl

  • Københavns Universitet
  • Saxo-Instituttet - Arkæologi, Etnologi, Historie og Græsk og Latin

Ekstern person

Duerlund, Mette

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Masi, Paolo

  • University of Naples Federico II

Ekstern person

van der Zanden, Lotte

  • Wageningen University & Research

Ekstern person

Vidal, Leticia

  • University of the Republic

Ekstern person

Jensen, Tenna

  • Københavns Universitet
  • Fødevarestyrelsen
  • Danmarks Fødevare- og veterinærforskning
  • Saxo Instituttet

Ekstern person

Jespersen, Astrid Pernille

  • Saxo-Instituttet - Arkæologi, Etnologi, Historie o
  • Københavns Universitet

Ekstern person

Byrne, Derek Victor

  • Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole
  • Institut for Fødevarer - Fødevarer, Metabolomics og Sensorik

Ekstern person

Castro Mejia, Josue Leonardo

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Beresford, Michelle K.

  • The New Zealand Institute for Plant and Food Research Ltd.

Ekstern person

Giménez, Ana

  • University of the Republic

Ekstern person

Otto, Marie H.

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Zhou, Xiao

  • Københavns Universitet

Ekstern person

Grønbeck, Marlene Schou

  • Institut for Fødevarer - Fødevarer, Metabolomics og Sensorik

Ekstern person