Personlig profil

Forskningsområde

Forskningsfelt:
Jeg forsker indenfor følgende områder:

*Litteratur fra de amerikanske sydstater

Moderne amerikansk litteratur

Sort amerikansk litteratur og kultur

Amerikansk litteratur generelt

Litteratur fra "The Lost Generation":  Ernest Hemingway, John Dos Passos, m. fl.

Krig og kultur, herunder Den amerikanske borgerkrig i amerikansk litteratur og kultur, Vietnamkrigen i amerikansk litteratur og kultur, Irak/Afghanistan i litteratur og kultur

Det globale USA

Øst (især Kina) og Vest i litteratur og kultur

Amerikansk film

Amerikansk kunst

Det visuelle USA

Skriftlig udtryksfærdighed på Engelsk

 

Forskningsinformation

Jeg har i det seneste år udgivet en bog om Marilyn Monroe som amerikansk kultursymbol med skiftende betydninger, samt artikler om den kinesisk-amerikanske forfatter Ha Jin, om sydstatsforfatteren Josephine Humphries, om den amerikanske forfatter Toni Morrison, om John Dos Passos i Spanien, og om Ernest Hemingway and William Alexander Percy i relation til Den første Verdenskrig.  Jeg er ved at færdiggøre artikler om forholdet mellem John Dos Passos og Ernest Hemingway og om Det Unaturlige i Toni Morrisons historiske værker.  Derudover har jeg i samarbejde med kolleger på KU neop indsendt en stor forskningsansøgning med titlen "Danes in the American Civil War:  Soldiers, Veterans, Families and Transatlantic Communities."

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Clara V. Juncker er aktiv. Disse emneordskoncepter kommer fra denne persons arbejde. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • 1 Lignende profiler

Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år

Seneste eksterne samarbejder på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller