Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Forskningsområde

Charlotte Abrahamsen har i sin ph.d.-afhandling fra 2017 undersøgt den interprofessionelle samarbejdsmodel - ortogeriatri - målrettet patienter over 65 år indlagt med et skrøbelighedsbrud. Formålet med ph.d.-projektet var at vurdere 1) effekten af ​​ortogeriatrisk pleje og behandling på patienters postoperative komplikationer og genindlæggelser, 2) patienttilfredsheden og patientrapporterede oplevelser samt 3) sundhedspersonalets forandringsparathed forud for implementeringen af modellen og sundhedspersonalets syn på og erfaringer med at arbejde i et ortogeriatrisk afsnit 2 år efter opstart.

Charlotte Abrahamsens forskning vedrører primært patient, pårørende og klinikeres perspektiver på sundhedsvæsnets pleje, behandling og rehabilitering. Desuden forsker Charlotte i sundhedsvæsnets organisering. Charlotte arbejder med udvikling og kulturel oversættelse af spørgeskemaer samt testning af psykometriske egenskaber.

Charlotte Abrahamsen er peer reviewer for internationale tidsskrifter herunder International Journal of Orthopaedic and Trauma Nursing og deltager i fagfællebedømmelser og bedømmelser af ph.d.-protokoller.  

 

Forskningsnøgleord: Brugerperspektiver; brugerinddragelse; Interprofessionel læring og samarbejde; Sundhedsvæsenets organisering; Evaluering; Spørgeskemakonstruktion og -validering; Patient Reported Outcomes (PRO); Spørgeskemaundersøgelser.

 

CV

2020: Clinimetrics: Assessing Measurement Properties of Health Measurement, EpidM, The Netherlands

2019: University Lecturer Programme, University of Southern Denmark, Odense

2017: PhD, Faculty of Health Sciences, University of Southern Denmark, Odense

2013: MHS, (Cand.scient.san), University of Southern Denmark, Odense

1993: Nurse RN

 

Fingeraftryk

Fingeraftryk er baseret på at anvende teksten fra personernes videnskabelige dokumenter til at skabe et indeks med vægtede emneordskoncepter, som definerer de vigtigste emner for hver enkelt forsker.
  • 1 Lignende profiler

Netværk

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller