Billede af Andrea Maria Lorentzen

Andrea Maria Lorentzen

Laboratorietekniker

  • Campusvej 55

    5230 Odense M

    Danmark

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Fingeraftryk Fingeraftryk er baseret på at anvende teksten fra personernes videnskabelige dokumenter til at skabe et indeks med vægtede emneordskoncepter, som definerer de vigtigste emner for hver enkelt forsker.

  • 1 Lignende profiler

Netværk Nyligt eksternt samarbejde på landeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne.

Publikationer

  • 10 Tidsskriftartikel
  • 1 Konferenceartikel

N-glycan maturation mutants in Lotus japonicus for basic and applied glycoprotein research

Pedersen, C. T., Loke, I., Lorentzen, A., Wolf, S., Kamble, M., Kristensen, S. K., Munch, D., Radutoiu, S., Spillner, E., Roepstorff, P., Thaysen-Andersen, M., Stougaard, J. & Dam, S. S., 2017, I : Plant Journal. 91, 3, s. 394–407

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  • Human IgE is efficiently produced in glycosylated and biologically active form in lepidopteran cells

    Bantleon, F., Wolf, S., Seismann, H., Dam, S., Lorentzen, A., Miehe, M., Jabs, F., Jakob, T., Plum, M. & Spillner, E., 2016, I : Molecular Immunology. 72, s. 49-56

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

    Sequence characterization and glycosylation sites identification of donkey milk lactoferrin by multiple enzyme digestions and mass spectrometry

    Gallina, S., Cunsolo, V., Saletti, R., Muccilli, V., Di Francesco, A., Foti, S., Lorentzen, A. M. & Roepstorff, P., jul. 2016, I : Amino Acids. 48, 7, s. 1569-1580

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  • Proteome reference maps of the Lotus japonicus nodule and root

    Dam, S. S., Dyrlund, T. F., Ussatjuk, A., Jochimsen, B., Nielsen, K., Goffard, N., Ventosa, M. A. L., Lorentzen, A., Gupta, V., Andersen, S., Enghild, J. J., Ronson, C. W., Roepstorff, P. & Stougaard, J., 2014, I : Proteomics. 14, 2-3, s. 230–240

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  • Camel and bovine chymosin: the relationship between their structures and cheese-making properties

    Langholm Jensen, J., Mølgaard, A., Navarro Poulsen, J. C., Harboe, M. K., Simonsen, J. B., Lorentzen, A. M., Hjernø, K., van den Brink, J. M., Qvist, K. B. & Larsen, S., maj 2013, I : Acta Crystallographica. Section D: Biological Crystallography. 69, Pt 5, s. 901-13

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

    Åben adgang
    Fil
  • 330 Downloads (Pure)