Syddansk Universitetsbibliotek. Odense. Forsknings- og Analysesektionen

Find os her

Organisationsprofil

Forsknings- og Analysesektionen

Sektionen udgør omdrejningspunktet for bibliotekets udvikling af forskningsbaserede biblioteksservices og udgør samtidig et brohoved mellem biblioteket og de forskningsmiljøer, som biblioteket servicerer. Sektionen er bemandet med forskningskompetente medarbejdere med faglig baggrund indenfor mindst et af SDU’s fem hovedområder. Sektionens medarbejdere er i videst muligt omfang affilierede på lektorniveau eller derover ved et at SDU’s institutter. Sektionen bedriver forskning både internt i sektionen,  i samarbejde med SDU’s øvrige forskere, med forskere udenfor SDU.

Fingerprint

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Syddansk Universitetsbibliotek. Odense. Forsknings- og Analysesektionen er aktive. Disse emneetiketter kommer fra arbejder fra denne organisations medlemmer. Sammen danner de et unikt fingerprint.

Netværk

Nyligt eksternt samarbejde på landeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne.