SDU Innovation and Design Engineering

Fingeraftryk Dyk ned i de forskningsemner, hvor SDU Innovation and Design Engineering er aktiv. Disse emneetiketter kommer fra arbejdet fra denne organisations medlemmer. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.

Food and Beverages Medicin og biovidenskab
consumer attitudes Landbrug og biologi
beverages Landbrug og biologi
Food Medicin og biovidenskab
Uvaria Medicin og biovidenskab
Snacks Medicin og biovidenskab
consumer preferences Landbrug og biologi
Fortified Food Medicin og biovidenskab

Netværk Nyligt eksternt samarbejde på landeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på punkterne.

Publikationer 1995 2019

Assessment of the agreement and cluster analysis of the respondents in a CATA experiment

Llobell, F., Giacalone, D., Labenne, A. & Qannari, E. M., okt. 2019, I : Food Quality and Preference. 77, s. 184-190

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Cluster Analysis
cluster analysis
testing
case studies
Surveys and Questionnaires

BUSINESS MODEL RECONFIGURATION AND INNOVATION IN SMEs: A MIXED-METHOD ANALYSIS FROM THE ELECTRONICS INDUSTRY

Clauß, T., Bouncken, R., Laudien, S. & Kraus, S., 14. apr. 2019, I : International Journal of Innovation Management.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Electronics industry
Innovation
Industry
Mixed methods
Business model

Business Models for Sustainability: Choices and Consequences

Schneider, S. & Clauß, T., 11. jun. 2019, I : Organization & Environment.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Business model
Sustainability
Value creation
Economics
Interaction

Changing with the Time: New Ventures’ Quest for Innovation and Its Effect on their Business Models

Barwinski, R., Qiu, Y., Aslam, M. & Clauss, T., 2019.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskningpeer review

54 Downloads (Pure)

Common roasting defects in coffee: Aroma composition, sensory characterization and consumer perception

Giacalone, D., Kreuzfeldt Degn, T., Yang, N., Liu, C., Fisk, I. & Münchow, M., jan. 2019, I : Food Quality and Preference. 71, s. 463-474

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Åben adgang
Fil
consumer attitudes
roasts
Coffee
roasting
odors

Aktiviteter 2013 2019

Business Model Innovation - Concepts, Opportunities, and Potential Solutions

Thomas Clauss (Taler)
6 jun. 2019

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Long Range Planning (Tidsskrift)

Thomas Clauss (Peer reviewer)
2019 → …

Aktivitet: Redaktionelt arbejde og fagfællebedømmelsePeer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripterForskning

Frontiers in Psychology (Tidsskrift)

Davide Giacalone (Redaktør)
2019 → …

Aktivitet: Redaktionelt arbejde og fagfællebedømmelseRedaktør af tidsskriftForskning

Journal of Food Processing and Preservation (Tidsskrift)

Davide Giacalone (Peer reviewer)
2019 → …

Aktivitet: Redaktionelt arbejde og fagfællebedømmelsePeer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripterForskning

International Journal of Gastronomy and Food Science (Tidsskrift)

Davide Giacalone (Peer reviewer)
2019 → …

Aktivitet: Redaktionelt arbejde og fagfællebedømmelsePeer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripterForskning

Projekter 2018 2023

Presse/medie

Familiarity breeds versatility

Davide Giacalone

21/11/2016

1 element af Mediedækning

Presse/medie

Quality does not sell itself

Davide Giacalone

20/10/2016

1 element af Mediedækning

Presse/medie

Undervisning og vejledning

Guest Lecturer

Melissa Goodsite Beach

20/11/201820/11/2018

Kursus: Undervisning og vejledningUndervisning

Product Development and Innovation - Semester Theme 1

Steffen Michael Sørensen, Melissa Goodsite Beach, & Christian Hammerich

09/10/201813/11/2018

Kursus: Undervisning og vejledningUndervisning

Undervisning

Bent Okholm Hansen

01/08/1990 → …

Kursus: Undervisning og vejledningUndervisning

Vejledning

Bent Okholm Hansen

01/08/1990 → …

Kursus: Vejledning