KI, OUH, CFPK - Center for Forskning i PatientKommunikation (Odense)

 • PostadresseVis på kort

  Kløvervænget 12B, Indgang 116

  5000 Odense C

  Danmark

Oversigt

Om

Center for Forskning i Patientkommunikation har til opgave at inspirere og bidrage til kultur-, udviklings- og forskningsaktiviteter, der fremmer kommunikation mellem patient, pårørende og sundhedspersonale, med den hensigt at øge den enkelte patients sundhedskompetence og livskraft.

Med udgangspunkt i tværvidenskabelig forskning i patientkommunikation vil centeret levendegøre denne forskning i tæt dialog med patienter, pårørende og sundhedspersonale. Gennem systematisk implementeringsforskning vil centeret arbejde for at succesrige projekter efterfølgende finder anvendelse i klinikken.

Aktiviteterne i centeret vil koncentrere sig om den forskning der vedrører patientkommunikation, samt om det kulturskifte, der skal til, for at visionen ’patienten først’ kan udkrystallisere sig i alle kontakter mellem patienter, pårørende og personale.

 

Centeret skal:

 • Udvikle og tydeliggøre forskningsfeltet omkring patientkommunikation 
 • Styrke brugerinddragelse 
 • Etablere og styrke samarbejdet omkring forskningsfeltet både på OUH, men også på tværs af hospitaler i Region Syddanmark
 • Bidrage til kulturforandring 

Fingerprint

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor KI, OUH, CFPK - Center for Forskning i PatientKommunikation (Odense) er aktiv. Disse emnekoncepter kommer fra arbejde fra denne enheds forskere. Sammen danner de et unikt fingerprint.

Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år

Seneste eksterne samarbejder på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller