Fingerprint Dyk ned i forskningsemnerne, hvor KI, Lungemedicin er aktive. Disse emneetiketter kommer fra arbejder fra denne organisations medlemmer. Sammen danner de et unikt fingerprint.

  • Netværk Nyligt eksternt samarbejde på landeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne.

    Publikationer

    Clinical Applications of Contrast-Enhanced Thoracic Ultrasound (CETUS) Compared to Standard Reference Tests: A Systematic Review

    Jacobsen, N., Pietersen, P. I., Nolsoe, C., Konge, L., Graumann, O. & Laursen, C. B., 7. apr. 2020, I : Ultraschall in der Medizin (Stuttgart, Germany : 1980).

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  • Contrast-Enhanced Ultrasound: Development of Syllabus for Core Theoretical and Practical Competencies

    Jacobsen, N., Nolsøe, C. P., Konge, L., Graumann, O., Dietrich, C. F., Sidhu, P. S., Piscaglia, F., Gilja, O. H. & Laursen, C. B., 15. jun. 2020, I : Ultrasound in Medicine & Biology.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  • CPAnet Registry-An International Chronic Pulmonary Aspergillosis Registry

    Laursen, C. B., Davidsen, J. R., Van Acker, L., Salzer, H. J. F., Seidel, D., Cornely, O. A., Hoenigl, M., Alastruey-Izquierdo, A., Hennequin, C., Godet, C., Barac, A., Flick, H., Munteanu, O. & Van Braeckel, E., 29. jun. 2020, I : Journal of fungi (Basel, Switzerland). 6, 3

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  • Efficacy of omalizumab in children, adolescents, and adults with severe allergic asthma: a systematic review, meta-analysis, and call for new trials using current guidelines for assessment of severe asthma

    Henriksen, D. P., Bodtger, U., Sidenius, K., Maltbaek, N., Pedersen, L., Madsen, H., Andersson, E. A., Norgaard, O., Madsen, L. K. & Chawes, B. L., 18. jun. 2020, I : Allergy, Asthma, and Clinical Immunology (Print). 16, 12 s., 49.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningpeer review

    Åben adgang
    Fil
  • Increasing emergency hospital activity in Denmark, 2005-2016: A nationwide descriptive study

    Fløjstrup, M., Bogh, S. B., Henriksen, D. P., Bech, M., Johnsen, S. P. & Brabrand, M., 12. feb. 2020, I : B M J Open. 10, 2, 8 s., e031409.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

    Åben adgang
    Fil
  • 12 Downloads (Pure)

    Aktiviteter

    Thoracic Ultrasound anno 2020

    Christian B. Laursen (Underviser)

    29. jan. 2020

    Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragKonferenceoplæg

    Ultrasound in Cardiothoracic Surgery?

    Christian B. Laursen (Underviser)

    17. jan. 2020

    Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

    Clinical Nursing Research (Tidsskrift)

    Helle Marie Christensen (Peer reviewer)

    2020

    Aktivitet: Redaktionelt arbejde og fagfællebedømmelsePeer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripterForskning

    Thoracic ultrasound in the acutely breathless patient: is this the standard of care?

    Christian B. Laursen (Underviser)

    4. dec. 2019

    Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragKonferenceoplæg

    Regional J-Day

    Jesper Rømhild Davidsen (Arrangør)

    3. dec. 2019

    Aktivitet: Deltagelse i faglig begivenhedOrganisering af eller deltagelse i konference

    Projekter

    RAV: Risikofaktorer for Astma hos Voksne

    Thilsing, T., Bælum, J., Schlünssen, V., Al-kalemji, A., Lee Sherson, D., Omland, Ø., Thomsen, G., Skadhauge, L. R., Sigsgaard, T., Krogh Traulsen, L. & Malling, T. H.

    01/07/200930/09/2014

    Projekter: ProjektForskning

    Priser

    ERS Teaching Award

    Laursen, Christian B. (Modtager), 2019

    Pris: Priser, stipendier, udnævnelser

  • Odd Fellow Ordenens Forskerpris

    Vestbo, Jørgen (Modtager), 2013

    Pris: Priser, stipendier, udnævnelser

    Laura og Jens Veng Christensens hæderslegat til medicinske forskere

    Vestbo, Jørgen (Modtager), dec. 2012

    Pris: Priser, stipendier, udnævnelser

    Undervisning og vejledning

    Modulansvarlig: Sundhedsfremme, forebyggelse, rehabilitering og palliation

    Helle Marie Christensen

    12/08/201901/11/2019

    Kursus: Undervisning og vejledningUndervisning

    Akademisk skrivning

    Helle Marie Christensen

    04/09/201901/11/2019

    Kursus: Undervisning og vejledningUndervisning

    Kandidat i Klinisk Sygepleje

    Helle Marie Christensen

    01/01/201903/06/2019

    Kursus: Undervisning og vejledningVejledning

    Spirometri, hvordan gøres dette i praksis

    Helle Marie Christensen

    02/04/2019 → …

    Kursus: Undervisning og vejledningUndervisning

    Sundhedsfremme, forebyggelse, rehabilitering og palliation skriftlig eksamen

    Helle Marie Christensen

    01/11/2019 → …

    Kursus: Undervisning og vejledningVejledning