Fingeraftryk Dyk ned i de forskningsemner, hvor IRS, Sygehus Lillebælt, Fysio- og Ergoterapi er aktiv. Disse emneetiketter kommer fra arbejdet fra denne organisations medlemmer. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.

Hospital Emergency Service Medicin og biovidenskab
Randomized Controlled Trials Medicin og biovidenskab
Health Medicin og biovidenskab
Logistic Models Medicin og biovidenskab
Self-Help Devices Medicin og biovidenskab
Exercise Medicin og biovidenskab
Patient Admission Medicin og biovidenskab
Outcome Assessment (Health Care) Medicin og biovidenskab

Netværk Nyligt eksternt samarbejde på landeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på punkterne.

Publikationer 2012 2019

Physical performance and post-discharge rehabilitation of acutely admitted older adults

Hansen Bruun, I., 24. apr. 2018, Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet. 167 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

Randomized Controlled Trials
Intention to Treat Analysis
Research
Length of Stay
92 Downloads (Pure)

A prediction model to identify hospitalised, older adults with reduced physical performance

Hansen Bruun, I., Maribo, T., Nørgaard, B., Schiøttz-Christensen, B. & Backer Mogensen, C., 2017, I : B M C Geriatrics. 17, 1, 10 s., 281.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Åben adgang
Fil
Health
Cohort Studies
Outcome Assessment (Health Care)
Prospective Studies

THE 30-S CHAIR STAND TEST AND HABITUAL MOBILITY PREDICT REHABILITATION NEEDS AFTER ACUTE ADMISSION

Hansen Bruun, I., Nørgaard, B., Maribo, T., Schiøttz-Christensen, B. & Backer Mogensen, C., 18. mar. 2016. 1 s.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterFormidling

Fil
Logistic Models
Self-Help Devices