Fingeraftryk Dyk ned i de forskningsemner, hvor Interdisciplinary Centre on Population Dynamics – Four Faculties Affiliates er aktiv. Disse emneetiketter kommer fra arbejdet fra denne organisations medlemmer. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.

Convention on International Trade in Endangered Species Landbrug og biologi
Erinaceus europaeus Landbrug og biologi
Embryophyta Medicin og biovidenskab
cats Landbrug og biologi
Denmark Medicin og biovidenskab
Testudines Landbrug og biologi
wreck Geo- og miljøvidenskab
Neoplasms Medicin og biovidenskab

Netværk Nyligt eksternt samarbejde på landeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på punkterne.

Publikationer 2000 2019

2 Downloads (Pure)

Advanced parental age at conception and sex affects mitochondrial DNA copy number in human and fruit flies

Mengel-From, J., Svane, A. M., Pertoldi, C., Kristensen, T. N., Loeschcke, V., Skytthe, A., Christensen, K., Lindahl-Jacobsen, R., Hjelmborg, J. & Christiansen, L., 15. mar. 2019, I : The journals of gerontology. Series A, Biological sciences and medical sciences. 8 s.

Fruit
Parents
DNA
Maternal Age
Health
40 Downloads (Pure)

A global database of intentionally deployed wrecks to serve as artificial reefs

Ilieva, I., Jouvet, L., Seidelin, L., Best, B. D., Aldabet, S., da Silva, R. & Conde, D. A., apr. 2019, I : Data in Brief. 23, 14 s., 103584.

Åben adgang
Fil
wreck
artificial reef
aquarium
reef
information management

Analyzing Metaphors

Wohlmann, A., 2019, (Accepteret/In press) Research Methods in Health Humanities. Klugman, C. M. & Gentry Lamb, E. (red.). Oxford University Press

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskning

Beyond bad faith: Cultural criticism and instrumentality

Morrison, A., 1. jan. 2019, I : Criticism. 61, 2, s. 167-189

Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningpeer review

Beyond the proportional frailty model: Bayesian estimation of individual heterogeneity on mortality parameters

Colchero, F. & Kiyakoglu, B. Y., 1. okt. 2019, I : Biometrical Journal.

Frailty Model
Bayesian Estimation
Mortality
Directly proportional