Institut for Matematik og Datalogi

5230 Odense M

Find os her

Organisationsprofil

The research areas at the Department of Mathematics and Computer Science (IMADA) include algorithms (cheminformatics, graph algorithms, online algorithms, data structures, cryptology, graph theory), analysis (operator algebra, philosophy of mathematics), computational mathematics (computational quantum field theory, numerical analysis), concurrency and logic (DevOps, microservices, programming languages), data science and statistics (bioinformatics, data mining, machine learning, optimization, visualization), and mathematics and science education.

IMADA offers bachelor (BSc), masters (MSc), and PhD programs.

Fingerprint

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Institut for Matematik og Datalogi er aktive. Disse emneetiketter kommer fra arbejder fra denne organisations medlemmer. Sammen danner de et unikt fingerprint.

Netværk

Nyligt eksternt samarbejde på landeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne.