Institut for Biokemi og Molekylær Biologi

• Campusvej 55

5230 Odense M

Fingeraftryk Dyk ned i de forskningsemner, hvor Institut for Biokemi og Molekylær Biologi er aktiv. Disse emneetiketter kommer fra arbejdet fra denne organisations medlemmer. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.

Proteins Medicin og biovidenskab
Mass spectrometry Kemiske forbindelser
Phosphorylation Kemiske forbindelser
Casein Kinase II Medicin og biovidenskab
Peptides Medicin og biovidenskab
Proteome Medicin og biovidenskab
Mutation Medicin og biovidenskab
Diazepam Binding Inhibitor Medicin og biovidenskab

Netværk Nyligt eksternt samarbejde på landeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på punkterne.

Publikationer 1971 2019

Absolute Quantitation of Proteins by Acid Hydrolysis Combined with Amino Acid Detection by Mass Spectrometry

Mirgorodskaya, O. A., Körner, R., Kozmin, Y. P. & Roepstorff, P., 2019, Amino Acid Analysis: Methods and Protocols. Humana Press, Bind 2030. s. 11-16 6 s. (Methods in Molecular Biology, Bind 2030).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Hydrolysis
Amino Acids
Acids
Peptides
68 Downloads (Pure)

Accelerated redevelopment of vocal skills is preceded by lasting reorganization of the song motor circuitry

Vellema, M., Diales Rocha, M., Bascones, S., Zsebők, S., Dreier, J., Leitner, S., Van der Linden, A., Brewer, J. & Gahr, M., 17. maj 2019, I : eLife. 8, 26 s., e43194.

Åben adgang
Fil
Motor Skills
Music
Motor Cortex
Birds
Testosterone

A Lotus japonicus cytoplasmic kinase connects Nod factor perception by the NFR5 LysM receptor to nodulation

Wong, J. E. M. M., Nadzieja, M., Madsen, L. H., Bücherl, C. A., Dam, S., Sandal, N. N., Couto, D., Derbyshire, P., Uldum-Berentsen, M., Schroeder, S., Schwämmle, V., Nogueira, F. C. S., Asmussen, M. H., Thirup, S., Radutoiu, S., Blaise, M., Andersen, K. R., Menke, F. L. H., Zipfel, C. & Stougaard, J., 25. jun. 2019, I : Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America. 116, 28, s. 14339-14348 10 s.

Cytoplasmic and Nuclear Receptors
Fabaceae
Loteae
Nitrogen
23 Downloads (Pure)

Analysis of protein chlorination by mass spectrometry

Nybo, T., Davies, M. J. & Rogowska-Wrzesinska, A., 1. sep. 2019, I : Redox Biology. 26, 10 s., 101236.

Åben adgang
Fil
Chlorination
Mass spectrometry
Laminin
Network protocols

Angiotensin-(1-7) oral treatment after experimental myocardial infarction leads to downregulation of CXCR4

Gómez-Mendoza, D. P., Marques, F. D., Melo-Braga, M. N., Sprenger, R. R., Sinisterra, R. D., Kjeldsen, F., Santos, R. A. & Verano-Braga, T., 30. sep. 2019, I : Journal of Proteomics. 208, 11 s., 103486.

CXC Chemokines
Chemokine Receptors
Angiotensins
Down-Regulation
angiotensin I (1-7)

Aktiviteter 1991 2019

Nature Communications (Tidsskrift)

Ole Nørregaard Jensen (Peer reviewer)
15. okt. 2019

Aktivitet: Redaktionelt arbejde og fagfællebedømmelsePeer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripterForskning

Analytical Chemistry (Tidsskrift)

Ole Nørregaard Jensen (Peer reviewer)
15. okt. 2019

Forsker i Biomedicin – hvad laver vi på universitetet?

Ole Nørregaard Jensen (Foredragsholder)
28. sep. 2019

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Klinisk Cannabis Forum

Claes Søndergaard Wassmann (Deltager), Janne Kudsk Klitgaard (Deltager)
27. sep. 201929. sep. 2019

Aktivitet: Deltagelse i faglig begivenhedOrganisering af eller deltagelse i workshop, kursus, seminar eller lignende

Novel mass spectrometry and computational approaches to study chromatin biology and histone modifications

Ole Nørregaard Jensen (Underviser)
22. sep. 201927. sep. 2019

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragKonferenceoplæg

Projekter 2001 2025

2nd Best Poster Danish Society for Neuroscience Annual Meeting

Kevin Heebøll Nygaard (Modtager), Jesper Havelund (Modtager), Troels Halfeld Nielsen (Modtager), Carl-Henrik Nordström (Modtager), Nils J. Færgeman (Modtager), Frantz Rom Poulsen (Modtager), Jan Bert Gramsbergen (Modtager) & Axel Forsse (Modtager), 2018

6th price at the Olympiade of Physics Denmark 2001

Martin Bennetzen (Modtager), 1. apr. 2001

Pris: Priser, stipendier, udnævnelser

Adjugeret professor ved Bergens Universitet, Norge.

Peter Roepstorff (Modtager), 1. jan. 2002

Pris: Priser, stipendier, udnævnelser

Awarded the Bijvoet Medal at 25th Anniversary Symposium in Utrecht, Holland.

Peter Roepstorff (Modtager), 22. apr. 2013