Danish Institute for Advanced Study

Fioniavej 34

5230 Odense

Organisationsprofil

Danish Institute for Advanced Study (DIAS) er et nationalt elitecenter ved Syddansk Universitet (SDU), som rammesætter fremragende forskning.

Vi tilbyder et omfattende program med forskellige prestigefyldte forelæsninger, og vi tilstræber at inspirere banebrydende ideer gennem tankemøder inden for alle discipliner. DIAS inkluderer Chairs fra alle fem fakulteter ved SDU og et antal eksterne Chairs fra Københavns Universitet. Vi mener, at den vigtigste kerne i DIAS er vores team af meget lovende DIAS Fellows.

DIAS mission er at bringe enestående forskere sammen i et tværfagligt center for grundforskning og intellektuel undersøgelse. Vi eksisterer for at opmuntre og støtte nysgerrighedsdrevet forskning inden for videnskab og humaniora og derved låse op for nye revolutionære ideer.

Marianne Holmer, Director
www.sdu.dk/ansat/holmer
holmer@sdu.dk

Ane Kristine Coster, Adminstrative Coordinator
ankc@sdu.dk

Tine Dolmer, Communication and Event Officer
tidol@sdu.dk

Fingerprint

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Danish Institute for Advanced Study er aktive. Disse emneetiketter kommer fra arbejder fra denne organisations medlemmer. Sammen danner de et unikt fingerprint.

Netværk

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller