• J.B. Winsløws Vej 9, indgang B, 1. Sal

Organisationsprofil

Dansk Center for Sundhedsøkonomi bygger på 25 års erfaring med at designe og udarbejde sundhedsøkonomiske forskningsprojekter og analyser med stærk faglig forankring og af høj samfundsrelevans. Centeret udgør et af de største sundhedsøkonomiske forskningsmiljøer i Norden og har høj international anerkendelse. DaCHE har desuden stor erfaring med at udføre analyser i samarbejde med eksterne parter, og indgår løbende i og praksisnære forskningsprojekter med kliniske miljøer og sundhedspolitiske myndigheder.

Ved Dansk Center for Sundhedsøkonomi er vi ambitiøse med vores forskning. Vi har en stærk teoretisk ballast og anvender en bred vifte af værktøjer og metoder til at skabe evidens. Vi har stor indsigt i registerdata, spørgeskema- og evalueringsdesign, og vi mestrer adfærdsøkonomi og præferencemåling.

Fingeraftryk Dyk ned i de forskningsemner, hvor DaCHE - Dansk center for sundhedsøkonomi er aktiv. Disse emneetiketter kommer fra arbejdet fra denne organisations medlemmer. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.

Denmark Medicin og biovidenskab
General Practice Medicin og biovidenskab
Delivery of Health Care Medicin og biovidenskab
Cost-Benefit Analysis Medicin og biovidenskab
Randomized Controlled Trials Medicin og biovidenskab
Type 2 Diabetes Mellitus Medicin og biovidenskab
Health Medicin og biovidenskab
Population Medicin og biovidenskab

Netværk Nyligt eksternt samarbejde på landeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på punkterne.

Publikationer 1988 2020

A performance comparison of patient pathways in Nordic capital areas: a pilot study for ischaemic stroke patients

Häkkinen, U., Goude, F., Hagen, T. P., Kruse, M., Moger, T., Peltola, M. & Rehnberg, C., 1. jan. 2020, (Accepteret/In press) I : Scandinavian Journal of Public Health.

Risk Adjustment
Primary Health Care
Scandinavian and Nordic Countries
Benchmarking
Long-Term Care

Handling resolvable uncertainty from incomplete scenarios in future doctors' job choice: Probabilities vs discrete choices

Pedersen, L. B., Mørkbak, M. R. & Scarpa, R., mar. 2020, I : Journal of Choice Modelling. 34, 14 s., 100199.

Discrete Choice
Uncertainty
Scenarios
Health
Choice Models

Primary care health technology and hopspitalizations: The effect of Point-of-care testing of HbA1c on ambulatory care and hospitalizations among type 2 diabetes patients in general practice

Kristensen, T., Olsen, K. R. & Volmar Skovsgaard, C., 27. jan. 2020, Symposium i anvendt statistik 2020. Linde, P. (red.). Aarhus Universitet og Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, s. 106-120 15 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskning

A DEA production technology and its usage for incorporation of collaboration in efficiency analysis: An axiomatic approach

Ghiyasi, M., maj 2019, I : International Transactions in Operational Research. 26, 3, s. 1118-1134

Data envelopment analysis