Center for Sundhedsfilosofi og Etik

5230 Odense M

Organisationsprofil

Center for Sundhedsfilosofi og Etik

Centerets målsætning er at blive den førende stemme i Danmark i forskningen inden for sundhedsfilosofi og etik. Centeret er et samarbejde imellem Det Humanistiske Fakultet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Odense Universitetshospital (OUH) og har til formål at etablere et fremtidssikret samarbejde imellem relevante forskere fra Institut for Kulturvidenskaber, det Sundhedsfaglige Fakultet samt klinikere fra OUH. Centeret dækker forskning, uddannelse og myndighedsbetjening.

facebook.com/sundhedsfilosofi/

Fingerprint

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Center for Sundhedsfilosofi og Etik er aktive. Disse emneetiketter kommer fra arbejder fra denne organisations medlemmer. Sammen danner de et unikt fingerprint.

Netværk

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller