• Postadresse

Degnevej 14

6705 Esbjerg

Organisationsprofil

The Danish Center for Risk and Safety Management (RISK) is a jointly coordinating center of University of Southern Denmark (SDU) and Aalborg University (AAU) which was established in 2013 with financial support of SDU, AAU and Claus Sørensens Fond to carry out research in risk and safety management and also to support local educational development in Esbjerg. Department of Build Environment (AAU), Department of Sociology, Environmental and Business Economics (SEBE, SDU) and Department of Public Health (SDU) are the key contributors to this center.

Fingerprint

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Center for Risk and Safety Management er aktive. Disse emneetiketter kommer fra arbejder fra denne organisations medlemmer. Sammen danner de et unikt fingerprint.

Netværk

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller