Adjungerede professorer ved Institut for Matematik og Datalogi

Fingeraftryk Dyk ned i de forskningsemner, hvor Adjungerede professorer ved Institut for Matematik og Datalogi er aktiv. Disse emneetiketter kommer fra arbejdet fra denne organisations medlemmer. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.

Sorting Teknik og materialevidenskab
Sorting Networks Matematik
Sorting algorithm Matematik
Quicksort Matematik
Instruction Level Parallelism Matematik
Program processors Teknik og materialevidenskab
Swap Matematik
Sort Matematik

Netværk Nyligt eksternt samarbejde på landeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på punkterne.

Publikationer 2013 2017

• 7 Tidsskriftartikel
  • 1 Konferencebidrag i proceedings

Optimizing Sorting Algorithms by Using Sorting Networks

Codish, M., Cruz-Filipe, L., Nebel, M. & Schneider-Kamp, P., 2017, I : Formal Aspects of Computing. 29, 3, s. 559-579

Sorting Networks
Sorting algorithm
Sorting
Quicksort
Instruction Level Parallelism

Analysis of Quickselect Under Yaroslavskiy’s Dual-Pivoting Algorithm

Wild, S., Nebel, M. E. & Mahmoud, H., 2016, I : Algorithmica. 74, 1, s. 485-506

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

RNA secondary structures in a polymer-zeta model how foldings should be shaped for sparsification to establish a linear speedup

Jin, E. Y. & Nebel, M. E., 2016, I : Journal of Mathematical Biology. 72, 3, s. 527-571

Applying Sorting Networks to Synthesize Optimized Sorting Libraries

Codish, M., Cruz-Filipe, L., Nebel, M. & Schneider-Kamp, P., dec. 2015, Logic-Based Program Synthesis and Transformation: 25th International Symposium, LOPSTR 2015, Siena, Italy, July 13-15, 2015. Revised Selected Papers. Falaschi, M. (red.). Springer, s. 127-142 (Lecture Notes in Computer Science, Bind 9527).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskningpeer review

Sorting
Program processors

Average case and distributional analysis of dual-pivot Quicksort

Wild, S., Nebel, M. E. & Neininger, R., 2015, I : ACM Transactions on Algorithms. 11, 3, 22.