Beskrivelse

Formål: Kurset har til formål at gøre deltagerne fortrolige med rapport-modulet i Pure, således at deltagerne selv kan definere og trække en række forskellige rapporter.
Målgruppe: Kurset henvender sig til alle medarbejdere på SDU der benytter rapport-modulet i Pure (Dette kræver særlige rettigheder).
Udbytte: Deltagerne vil på kurset få kendskab til rapport-modulet og dets overordnede principper. De vil gennem demonstration af opsætning af forskellige rapporter få kendskab til hvordan rapporter defineres, gemmes og deles. Kurset vil give deltagerne en overordnet ide om, hvilke muligheder og begrænsninger rapport-modulet har. Deltagerne vil desuden få en ide om hvilke potentielle fejlkilder rapporter trukket fra Pure kan indeholde.
Indhold: Kurset vil bestå af oplæg fra underviseren. Der vil undervejs og til sidst være mulighed for diskussion på baggrund af deltagernes spørgsmål og erfaringer, samt mulighed for at få vejledning til at udarbejde egne specifikke rapporter såfremt tiden tillader det.
Periode01/01/201631/07/2018
MålgruppeAndet
ECTS-pointIngen