Pure - Basis

Undervisning

Beskrivelse

Formål: Kurset har til formål at give en præsentation af forskningsregistreringssystemet Pure, de overordnede formål med brugen af Pure på SDU samt en kort introduktion til den Bibliometriske Forskningsindikator.

Målgruppe: Kurset henvender sig til alle medarbejdere på SDU der benytter Pure, herunder forskere, sekretærer og studentermedhjælpere.

Udbytte: Deltagerne vil på kurset få kendskab til de generelle funktioner i Pure, lære hvordan publikationer, aktiviteter og presseklip indberettes samt, hvilke informationer man skal være særligt opmærksom på at få inkluderet på en indberetning. Deltagerne vil i løbet af kurset få en overordnet indsigt i arbejdsgangene i Pure, og deres egen rolle heri. Det sker bl.a. ved gennemgang af workflowet for en almindelig publikation i Pure. Der gives en kort introduktion til den Bibliometriske Forskningsindikator og BFI-systemet, og deltagerne vil få indsigt i sammenhængen mellem Pure og BFI.

Indhold: Kurset vil bestå af oplæg fra underviseren. Der vil undervejs og til sidst være mulighed for diskussion på baggrund af deltagernes spørgsmål og erfaringer.
Periode01/01/201601/07/2018
MålgruppeAndet
ECTS-pointIngen