Virksomheder svigtes af deres egne it-systemer

Presse/medie

IT: Medarbejdere og chefer er forvirrede over øgede mængder data, siger eksperter. Prisen er frustrationer og fejl i regnskaber. De fleste direktører herhjemme har styr på forretningen udadtil, men de har bestemt ikke styr på forretningen indadtil. ... Sådan lyder det nu fra to eksperter ud i virksomhedernes komplicerede værdikæder, professor Jan Stentoft fra Syddansk Universitet og partner Einar Scholte fra Newcore, som til efteråret udgiver bogen "Den stærke værdikæde - sådan skaber du konkurrencekraft". ... Ellers risikerer de både at skuffe kunderne og at betale dyrt for overkapacitet,« siger han og taler ligefrem om et accelererende behov. ... Jan Stentoft, professor, Syddansk Universitet.
Periode7. jul. 2016

• TitelVirksomheder svigtes af deres egne it-systemer
    Mediets navn/udløbJyllands-Posten
    Dato07/07/2016