Virkeligheden møder du på fabriksgulvet

Presse/medie

Virksomheden CorePath Robotics ApS blev stiftet i august måned som spin-out-virksomhed fra Syddansk Universitet med hjælp, sparring og finansiering fra Science Ventures Denmark, Syddansk Teknologisk Innovation og Odense Robotics StartUp Hub i Forskerparken Allerede indenfor de næste par måneder regner CorePath Robotics direktør Jimmy Alison Jørgensen med at kunne skrive de første fakturaer ud til virksomhedens pionerkunder. ... Forskerne bagForskningen, der danner grundlag for Core-Path Robotics, er udført af SDU-forskere Jens Cortsen, Henrik Gordon Petersen og Dorthe Sølvason fra Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet og TEK Teknologi på Syddansk Universitet. ... På Syddansk Universitet er SDU Erhverv hele tiden på jagt efter nye teknologier og nye produkter, som der kan tages patent på. ... Vision: At gøre Odense til centrum for udvikling af robotteknologiske start up og spin out virksomheder i første omgang i Danmark på sigt i Europa Det får StartUps adgang til: Gratis kontorfaciliteter i et inspirerende miljø.
Periode26. apr. 2016

• TitelVirkeligheden møder du på fabriksgulvet