Vinderne af Specialeprisen 2015: Og 2015's bedste k-speciale er...

Presse/medie

Beskrivelse

Innovativ, relevant og interessant andenplads: Andenpladsen gik til Rie Grønbeck Bing, Malte Lebahn og Nicolaj Harbo Christiansen med specialet 'Den blinde plet i arbejdet med håndhygiejne'. Specialet tager udgangspunkt i, at hospitalsinfektioner er et af de mest komplekse og omsiggribende problemer på vores hospitaler i dag, hvor hver tiende patient ender med en hospitalserhvervet infektion. Specialet undersøger løsninger, der griber fat i grundlæggende kommunikations- og organisationsformer på hospitalerne.

Emne

Om specialet sagde juryen: ”Det er et fremragende projekt, og for kommunikationspraktikeren er det yderst relevant. Selvom specialet ikke lægger direkte op til, at metoderne og resultaterne kan benyttes af PR- og kommunikationsfolk, bringer det relevante og spændende fund til bordet. Specialets emne er utraditionelt, modigt og meget relevant, og specialet er på en og samme tid både virkelighedsnært og akademisk". 
 
Specialet er baseret på et kæmpemæssigt og grundigt arbejde med mange væsentlige perspektiver. Specialet er lækkert layoutet med egne modeller, der sammen med specialets velskrevne indhold gør læsningen til en fornøjelse. Specialets metodiske tilgang er velfunderet og gennemført, men juryen efterlyser kommunikationsvinklen i problemformuleringen, ligesom at specialet med fordel kunne have benytte sig af mere kommunikationsfaglig litteratur. 
Periode5. feb. 2016

Mediedækning

1

Mediedækning

 • TitelVinderne af Specialeprisen 2015: Og 2015's bedste k-speciale er...
  Grad af anerkendelseNational
  Mediets navn/udløbKommunikationsforum
  MedietypeInternet
  LandDanmark
  Dato05/02/2016
  Beskrivelse'Specialeprisen' kulminerer hvert år i en stor prisuddeling, hvor alle de nominerede bliver hyldet og vinderne kåres. Og 'Specialeprisen'15' var ingen undtagelse. Der var rød løber, spændte k-kandidater, nedbidte negle, fest og fejring. I går rullede vi den røde løber ud for Danmarks dygtigste k-kandidater, da vi overrakte Specialeprisen for femte gang. Læs her, hvem der løb med titlen, æren og de 10.000 kr.
  Producer/forfatterKforum for Studerende
  URLhttps://www.kommunikationsforum.dk/artikler/Vinderne-af-Specialeprisen2015
  PersonerMalte Lebahn

Emneord

 • Håndhygiejne