Vi skal huske, at vi er her for at hjælpe

Presse/medie

Karriere. Ellen Aagaard Nøhr stortrives som Danmarks første jordemoderprofessor. Det hele er faldet i hak. To karrierespor som jordemoder i Aalborg og som forsker i Aarhus er gået op i en højere enhed i Odense Skulle det ske for Ellen Aagaard Nøhr, at hun glemmer målet med det hele, behøver hun blot dreje ansigtet lidt fra computerskærmen til væggen. ... På SDU og OUH skal hun forske, undervise og stå for den nye kandidatuddannelse samt holde en tæt kontakt til jordemødre og læger på fødegangen -lige neden under hendes kontor. ... " Så godt som muligt" er meget, meget godt. Ellen Aagaard Nøhr, jordemoderprofessor [ Enhver fødsel kan ses som en proces i et liv, en fortælling, en meningsfuld historie om det fantastiske møde mellem mor og barn. Jeg ville ønske, at flere huskede på den historie og ikke bare havde travlt med at glemme selve fødslen. ... De har tre voksne sønner, Andreas, 28, Martin, 26, og Nikolaj på 22 år. ... Fra juni 2013 professor i jordemodervidenskab ved Syddansk Universitet og Odense Universitetshospital. ... Kandidatuddannelsen -år 120 jordemødre er ved at være færdige med første år af Syddansk Universitets kandidatuddannelse i jordemodervidenskab.
Periode5. jun. 2015

• TitelVi skal huske, at vi er her for at hjælpe