Vi skal gøre endnu mere

Presse/medie

Ungdomskriminaliteten falder. Alligevel skal samfundet gøre endnu mere for at forhindre unge i at komme ud i kriminalitet. Indbrud og hæleri og ikke mindst it-kriminalitet er også områder, der har brug for øget fokus, mener den nye formand for Det Kriminalpræventive Råd. AL KRIMINALITET HAR hver dag konsekvenser for mennesker. ... Seksuelle overgreb har store personlige konsekvenser for ofrene. Der er brug for at dykke ned i tallene og overveje, hvilke råd der kan hjælpe her, mener han. Inddragelse og konsensusUdover sin juridiske og forskningsmæssige baggrund bidrager den nye formand med stor ledelseserfaring fra vidensbaserede organisationer. Han kan trække på et bredt netværk, og netop det at danne og udvikle netværk er noget, han prioriterer højt. ... Henrik DamRektor ved Syddansk Universitet. ... I 2014 rykkede han til Syddansk Universitet for at tiltræde som rektor.
Periode13. apr. 2016

• TitelVi skal gøre endnu mere
    Mediets navn/udløbMagasinet Advokaten
    Dato13/04/2016