Vi glemmer at holde fri, når vi har det - og det er skidt selv om det er dejligt at føle sig uundværlig SÅDAN MÅ mange af os have det, for vi føler os i stigende grad så uundværlige, at vi forsømmer at holde fri fra arbejdet, når vi har det. ... Det sker i takt med, at de traditionelle industrijob bliver nedlagt, og flere i stedet får arbejde, hvori der indgår en form får selvledelse, siger Jeanette Lemmergaard, leder af Institut for Marketing og Management ved Syddansk Universitet til magasinet NyViden. Det er teknologiens muligheder, der har flyttet hegnspælene mellem arbejde og ferie. ... -Dermed er døren til arbejdspladsen altid åben, og chefen eller kollegerne kan nemmere forvente, at de kan involvere deres ferierende kontorfælle, siger Jeannette Lemmer-gaard.
Periode11. aug. 2015

• TitelVi arbejder i ferien