Vestas-aktionærer bør frygte Trump som USA's næste præsident

Presse/medie

Trump eller Hillary Clinton? Eksperter råder investorer til at følge valget nøje, hvis de har investeret i sektorer, der kan blive ramt af den kommende præsidents planer. F.eks. er Vestas ilde stedt, hvis Trump vinder valget Investorerne er sat på hårdt arbejde. ... For ifølge bl.a. PFA's chefstrateg, Henrik Henriksen, og USA-ekspert Niels Bjerre-Poulsen, lektor i amerikanske studier ved Syddansk Universitet, så er Donald Trump en vendekåbe, der den ene dag siger et, og den anden dag det modsatte, f.eks. stemmer hans udtalelser om forholdet til Ruslands præsident Vladimir Putin ikke helt overens. ... Ifølge ham vil Donald Trump dermed på kort sigt "søge at skabe en masse job for amerikanerne". Inflation og lavvækst"Skrækscenariet på længere sigt er, at det vil afføde høj inflation, fordi USA kun handler med sig selv, og det vil gå ud over væksten og forholdet med resten af verden.
    Periode10. aug. 2016

• TitelVestas-aktionærer bør frygte Trump som USA's næste præsident