Verdens mest tillidsfulde - også under coronakrisen

Presse/medie

Har Danmark også været et tillidssamfund under coronakrisen? Hvor i Danmark har der været tillidsproblemer - og hvilke erfaringer kan vi bygge på for at øge tilliden endnu mere i fremtiden? P1s aktuelle magasin med konstruktiv journalistik. Vært Jesper Borup sætter fokus på problemer og løsninger i hele Danmark. Gæster: Michael Bang Petersen, professor, leder af HOPE forskningsprojektet på Aarhus Universitet og Morten Sodemann, overlæge, professor i indvandrermedicin.

Periode13. sep. 2021

• TitelVerdens mest tillidsfulde - også under coronakrisen
    Grad af anerkendelseNational
    Mediets navn/udløbDanmarks Radio Public Service P1
    MedietypeRadio
    Land/OmrådeDanmark
    Dato13/09/2021
    BeskrivelseHar Danmark også været et tillidssamfund under coronakrisen? Hvor i Danmark har der været tillidsproblemer - og hvilke erfaringer kan vi bygge på for at øge tilliden endnu mere i fremtiden?
    Producer/forfatterJesper Borup
    URLhttps://www.dr.dk/radio/p1/public-service/public-service-2021-09-13