Uvished om besparelser på SDU

Presse/medie

Syddansk Universitets store sparerunde rammer også universitetet i Kolding. Uvist, om der er uddannelser, der ryger KOLDING -Syddansk Universitet i Kolding kommer ikke til at gå fri af de store millionbesparelser, som universitetets ledelse og bestyrelse onsdag offentliggjorde. Men hvordan SDU i Kolding præcis bliver ramt, står endnu hen i det uvisse, og først i slutningen af april kan man fra universitetets side oplyse mere om besparelserne i Kolding, forklarer SDU's rektor Henrik Dam. ... SDU's besparelser på i alt 149 millioner kroner kommer til at betyde, at flere uddannelser skal nedlægges eller slås sammen, og også visse forskningsområder bliver i fremtiden droppet på SDU. ... SDUBesparelserne på 149 mio. kr. på SDU skyldes regeringens besparelser på uddannelsesområdet.
Periode7. apr. 2016

• TitelUvished om besparelser på SDU