I USA er der opstået tvivl om den republikanske præsidentkandidat Donald Trumps helbredstilstand. Det er nemlig kommet frem, at hans egen læge på bare fem minutter har konkluderet, at Trump vil blive "den sundeste person, som nogensinde er blevet valgt til præsident." Efterfølgende har lægen over for tv-stationen NBC også erkendt, at han nok har ladet sig inspirere af Trumps egen sprogbrug i sin erklæring, men ifølge Jørn Brøndal, lektor i amerikanske studier på Syddansk Universitet, får sagen nok ikke de helt store konsekvenser. Trumps tilhængere er vant til, at han går lidt let hen over sandheden, så jeg er ikke sikker på, at det betyder så forfærdelig meget, siger han. Link til udsendelse Indslaget forekommer ca. 1 min. inde i udsendelsen.
Periode28. aug. 2016

• TitelUSA: Tvivl om Trumps helbredstilstand
    Mediets navn/udløbDR P4 Radioavisen 07.00 (resumé)
    MedietypeRadio